Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentino Perez a stabilit prima ţintă a Realului pentru perioada de mercato din vară! Spaniolii oferă 40 de milioane de euro

Florentino Perez a stabilit prima ţintă a Realului pentru perioada de mercato din vară! Spaniolii oferă 40 de milioane de euro

Real Madrid

Comentarii

Fabian Ruiz (25 de ani), fotbalistul lui Napoli, e ţinta Realului pentru perioada de mercato care se va deschide în vară, odată cu finalul campionatelor.

Aventura lui Fabian Ruiz la Napoli se apropie de final. Cumpărat de napoletani de la Betis, mijlocaşul spaniol se află din nou pe lista de transferuri a Realului. Interesul lui Real Madrid pentru el nu e unul nou, acesta fiind dorit şi de Barcelona în trecut. Napoli a vrut 100 de milioane de euro pentru Ruiz în trecut, dar acum e greu de crezut că va primi atât de mulţi bani, având în vedere problemele financiare generate de pandemia de COVID-19.

Gazzetta dello Sport anunţă interesul lui Real Madrid pentru Fabian Ruiz, formaţia blanco fiind gata să achite 40 de milioane de euro.

Fabian Ruiz a jucat 39 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon la Napoli, timp în care a marcat trei goluri şi a livrat o pasă de gol.

Afla mai multe despre: fabian ruizreal madridtransfer 

viewscnt
Articole similare