Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentino Perez, atac incredibil la adresa legendelor Raul şi Casillas: "Cele mai mari ţepe din istoria Realului!"

Florentino Perez, atac incredibil la adresa legendelor Raul şi Casillas: "Cele mai mari ţepe din istoria Realului!"

Real Madrid

Comentarii

Florentino Perez, preşedintele lui Real Madrid, a lansat un atac incredibil la adresa a doua legende ale clubului blanco, Raul (44 de ani) şi Iker Casillas (40 de ani). Omul care conduce destinele clubului de pe "Santiago Bernabeu" nu s-a sfiit să spună cuvinte regretabile.

Florentino Perez, atac incredibil la adresa legendelor Raul şi Casillas: "Cele mai mari ţepe din istorie!"

El Confidencial a publicat o înregistrare veche din 2006 cu actualul preşedinte al Realului, Florentino Perez, care îi ataca pe Raul şi Iker Casillas. Pe atunci, acesta nu mai e era preşedintele de pe "Santiago Bernabeu", în locul său fiind atunci Ramon Calderon. Perez a fost înregistrat când spunea că Raul şi Casillas sunt cele mai mari ţepe din istoria clubului blanco.

"Casillas nu e îndeajuns de bun pentru a fi portarul lui Real Madrid. Ce vrei să spun? N-a fost niciodată bun! E cea mai mare greşeală a noastră. Dar există şi oameni care-l adoră, îl iubesc, care vorbesc cu el. Îl apără. Ei bine, e cea mai mare greşeală din istorie. A doua e Raul. Cele mai mare două ţepe din istorie sunt Raul şi Casillas!", a spus Florentino Perez, conform El Confidencial.

"Jucătorii sunt foarte egoişti. Nu te poţi baza pe ei cu nimic, iar cel care are încredere în ei greşeşte. Am o viziune extrem de proastă despre jucători!", a mai spus Perez, conform aceleiaşi surse.

În februarie 2006, Florentino Perez şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Realului, iar în 2009 s-a întors la conducerea clubului de pe "Bernabeu". În prezent, Raul e angajat al Realului, antrenor la echipa a doua, iar Casillas e vice preşedinte executiv la fundaţia clubului.

Afla mai multe despre: florentino perezrauliker casillasreal madridatac 

viewscnt
Articole similare