Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentino Perez i-a decis soarta lui Zidane! Preşedintele Realului i-a găsit înlocuitorul perfect francezului

Florentino Perez i-a decis soarta lui Zidane! Preşedintele Realului i-a găsit înlocuitorul perfect francezului

Real Madrid

Comentarii

Florentino Perez, preşedintele Realului, i-a decis soarta lui Zinedine Zidane (48 de ani), antrenorul cu care Madridul a ajuns la a doua înfrângere la rând în toate competiţiile. Omul cu banii de pe "Santiago Bernabeu" n-are de gând să-l dea afară pe "Zizou", cel puţin pentru moment.

Apele din jurul lui Real Madrid nu sunt deloc linişite înainte de El Clasico. Real a pierdut cu Şahtior, 2-3 în grupele Ligii Campionilor, şi a ajuns la a doua înfrângere la rând în toate competiţiile. Seria a agitat apele pe "Bernabeu", iar Florentino Perez s-a întâlnit cu apropiaţii săi din club pentru a discuta despre viitor.

Potrivit informaţiilor ajunse pe reţelele sociale, Florentino Perez n-are de gând să-l dea afară pe Zidane, cel puţin pentru moment. Cu toate acestea, şeful Realului i-a pregătit deja un înlocuitor. Perez vrea să-l pună pe Raul antrenor principal, dacă "Zizou" va fi dat afară sau va alege să plece el. Zinedine Zidane e la al doilea mandat la Real, după cel început în 2016 şi terminat în 2018, cu un titlu şi trei Ligi ale Campionilor câştigate la rând.

Raul Gonzalez Blanco a câştigat UEFA Youth League cu juniorii Realului

Din iulie 2020, Raul antrenează echipa U19 a lui Real Madrid, cu care a câştigat UEFA Youth League la sfârşitul lunii august 2020. Real Madrid a câştigat cea mai prestigioasă competiţie din fotbalul juvenil, UEFA Youth League, după ce s-a impus în faţa celor de la Benfica, scor 3-2, într-un meci extrem de echilibrat. Raul a antrenat doar la grupele de juniori ale Realului, pe modelul Zidane, iar Florentino Perez are de gând să-l promoveze dacă francezul va pleca sau va fi îndepărtat.

Afla mai multe despre: florentino perezreal madridraulzinedine zidane 

viewscnt
Articole similare