Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentino Perez îi face praf pe Cristiano Ronaldo: ”Un idiot, un om bolnav!” Atac incredibil şi la adresa lui Jose Mourinho

Florentino Perez îi face praf pe Cristiano Ronaldo: ”Un idiot, un om bolnav!” Atac incredibil şi la adresa lui Jose Mourinho

Real Madrid

Comentarii

Florentino Perez i-a făcut praf pe Cristiano Ronaldo şi pe Jose Mourinho, într-o înregistrare din 2012. Perez era atunci preşedinte al lui Real Madrid şi pare enervat de felul în care au negociat pentru drepturile lor de imagine.

Marţi, El Confidencial a publicat o înregistrare în care Florentino Perez este surprins în momentul în care îi crtică dur pe Casillas şi pe Raul, care atunci erau la Real Madrid. Înregistrarea este în 2006, când Perez nu era peşedinte la Real Madrid.

Miercuri, El Confidencial publică o nouă înregistrare, de această dată din anul 2012, când Florentino Perez revenise pe funcţia de preşedinte la Real Madrid. Omul de afaceri îi face praf de această dată pe Cristiano Ronaldo şi pe Jose Mourinho.

Florentino Perez i-a făcut praf pe Ronaldo şi Mourinho: ”Amândoi sunt răsfaţaţi”

Real Madrid este zguduită de un nou scandal după noile înregistrări publicate de El Confidencial. Într-o discuţie pe care a avut-o în 2012, Florentino Perez îi face praf pe Cristiano Ronaldo şi pe Jose Mourinho.

Preşedintele lui Real Madrid spune despre Ronaldo că este ”un idiot” şi ”un om bolnav”, în timp ce despre Mourinho susţine că este ”anormal”. În cadrul discuţiei, Florentino Perez pare nemulţumit de negocierile pe care le-a purtat cu Ronaldo şi Mourinho pentru drepturile de imagine ale acestora:

”E nebun. Tipul ăsta este un idiot, un om bolnav. Crezi că tipul acesta este normal, dar nu este normal, altfel n-ar face lucrurile pe care le face. Ultima prostie pe care a făcut-o, care a fost văzută de toată lumea... De ce crezi că face prostia asta?

Mendes (impresarul lui Ronaldo) nu cere nimic de la el (n.r. de la Ronaldo). Aşa cum nu cere nimic de la Mourino. Un mare zero. Chiar şi pentru interviuri. Nimic.

Aceştia sunt tipi un ego teribil, amândoi sunt răsfăţaţi, antrenorul şi el nu văd realitate, pentru că amândoi puteau câştiga mult mai mulţi bani dacă abordau lucrurile altfel. Sunt doi anormali, pentru că vorbim despre foarte mulţi bani în ceea ce priveşte drepturile de imagine.

Mai mult, cu imaginea pe care o au, cu felul sfidător de a fi, care nu pică bine nimănui...”, este o parte din înregistrarea în care Perez îi face praf pe Ronaldo şi pe Mourinho.

Afla mai multe despre: florentino perez 

viewscnt
Articole similare