Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentino Perez începe asaltul pentru supremaţie. Transferuri uriaşe şi sute de milioane de euro pregătite de Real Madrid. Ce star va pleca în vară

Florentino Perez începe asaltul pentru supremaţie. Transferuri uriaşe şi sute de milioane de euro pregătite de Real Madrid. Ce star va pleca în vară

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid are parte de un sezon de-a dreptul dezastruos. Echipa pregătită de Solari şi-a luat gândul de la titlu, iar în această săptămână a părăsit şi Cupa Spaniei, după o înfrângere usturătoare în faţa rivalilor de la FC Barcelona.

De altfel, după înfrângerile la scor suferite în acest sezon, 1-5 şi 0-3, Real Madrid joacă din nou cu FC Barcelona. Meciul de astăzi va fi în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

În aceste condiţii, Florentino Perez vrea să evite un nou sezon dezamăgitor în viitor, astfel că a pregătit o listă de transferuri impresionantă pentru vara acestui an. Deşi s-a zvonit că Neymar, Hazard sau Mbappe ar putea ajunge pe Santiago Bernabeu, până la urmă, presa din Spania a scris că niciunul dintre cei trei nu va fi transferat de Real Madrid.

Real Madrid - Barcelona LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1, astăzi, de la 21:45

Principalele ţinte ale lui Florentino Perez sunt Dybala şi unul dintre cei mai în formă atacanţi ai momentului, Firmino, Icardi sau Kane. Real Madrid a pregătit deja o ofertă de 100 de milioane pentru starul lui Juventus şi alte 150 de milioane de euro pentru Firmino. În cazul în care nu se va înţelege cu oficialii lui Liverpool, Florentino Perez va apela la celelalte două variante, Icardi sau Harry Kane.

În plus, Real speră să-l vândă şi pe Gareth Bale în vară, iar cotidianul AS scrie că madrilenii au primit deja mai multe oferte de 100 de milioane de euro pentru jucătorul galez.

Afla mai multe despre: florentino perezreal madrid 

viewscnt
Articole similare