Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentino Perez îşi pune jucătorii în cap! Decizia care va arunca în AER vestiarul lui Real Madrid

Florentino Perez îşi pune jucătorii în cap! Decizia care va arunca în AER vestiarul lui Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Al doilea mandat al lui Zinedine Zidane pe banca celor de la Real Madrid nu este la fel de strălucit ca primul, fără doar şi poate, iar Florentino Perez consultă constant lista posibililor înlocuitori.

Francesc Aguilar, jurnalist la cotidianul spaniol El Mundo Deportivo, susţine că lui Florentino Perez îi surâde ideea de a îl readuce pe Jose Mourinho pe banca "galacticilor", însă această mutare ar putea avea consecinţe grave. 

Sursa menţionează că revenirea lui Jose Mourinho pe "Santiago Bernabeu" ar produce un adevărat război civil în vestiarul lui Real Madrid. Căpitanul "galacticilor", Sergio Ramos, este în fruntea grupului de jucători care nu îl doresc pe portughez la Real. Chiar dacă Jose Mourinho a avut un mandat bun pe banca lui Real şi a rămas în continuare în relaţii de prietenie cu Florentino Perez, drept dovadă că preşedintele lui Real îl consideră o variantă credibilă pentru banca echipei, mandatul său a lăsat urme adânci în vestiarul grupării Los Blancos. 

O altă variantă pentru banca lui Real este Massimiliano Allegri. Tehnicianul italian chiar parcă aşteaptă o ofertă din Spania, căci de când a părăsit-o pe Juventus, a fost ofertat de Manchester United pentru a îl înlocui pe Ole Gunnar Solksjaer, însă italianul a refuzat să vină în Premier League.

Afla mai multe despre: florentino perezreal madridjose mourinho 

viewscnt
Articole similare