Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentino Perez l-a convins! Fotbalistul a bătut palma cu Real Madrid şi semnează astăzi pe trei ani

Florentino Perez l-a convins! Fotbalistul a bătut palma cu Real Madrid şi semnează astăzi pe trei ani

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a ajuns la un acord cu fundaşul Nacho Rodriguez, care îşi va prelungi acordul cu gruparea blanco pentru încă trei ani.

Potrivit jurnalistului Mario Cartagena de la Goal Espana, Nacho Fernandez a bătut palma cu Real Madrid şi îşi va prelungi înţelegerea până pe 30 iunie 2024.

”Anunţul este iminent. Este foarte posibil ca Nacho să semneze chiar azi noul contract cu Real Madrid” a explicat jurnalistul.

Nacho a refuzat ofertele din afara Spaniei

Fundaşul crescut de Real Madrid era dorit de mai multe echipe din Serie A şi Premier League, dar în cele din urmă a acceptat noua propunere a madrilenilor.

Contractul său actual expira în iunie 2022, astfel că prelungirea a devenit un obiectiv important pentru conducătorii grupării blanco.

În vârstă de 31 de ani, Nacho joacă la Real Madrid din 2001! A debutat la echipa mare zece ani mai târziu, sub comanda lui Jose Mouriho, antrenor la Real Madrid în acea perioadă. Până în prezent, Nacho are 233 de meciuri la prima echipă şi 12 goluri marcate. Este unul dintre cei mai iubiţi jucători ai echipei blanco, datorită ataşamentului şi devotamentului său.

Afla mai multe despre: nachoreal madridflorentino perez 

viewscnt
Articole similare