Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentino Perez nu este mulţumit cu Hazard! A confirmat negocierile pentru un transfer galactic: "Vrem să îl luăm"

Florentino Perez nu este mulţumit cu Hazard! A confirmat negocierile pentru un transfer galactic: "Vrem să îl luăm"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid l-a transferat în vară pe Eden Hazard de la Chelsea, dar preşedintele Los Blancos nu este mulţumit doar cu aducerea belgianului. Perez a confirmat că pregăteşte o nouă mutare "galactică".

Preşedintele lui Real Madrid s-a întâlnit miercuri cu socios, membrii cotizanţi de la Madrid, şi a vorbit despre ţintele echipei pe piaţa transferurilor, informează cotidianul spaniol AS. Potrivit jurnaliştilor spanioli, Perez a încercat de mai multe ori să îi aducă la Real pe Robert Lewandowski şi Paul Pogba, însă de fiecare dată s-a lovit de refuzul cluburilor la care aceştia evoluează. 

Totuşi, Perez i-a făcut pe fanii clubului să viseze la un transfer stelar: "În mod clar vrem să luăm un francez despre care s-a vorbit, dar ei nu vor să îl vândă", ar fi spus Perez, potrivit AS. 

Chiar dacă nu a oferit numele său, din moment ce l-a exclus din discuţie pe Paul Pogba, jucătorul la care s-a referit preşedintele grupării Merengue este nimeni altul decât Kylian Mbappe, tânărul campion mondial de la Paris Saint-Germain. 

Cotat la 200 de milioane de euro, francezul în vârstă de 20 de ani este dorit pe "Santiago Bernabeu" dinainte să fie cumpărat de PSG. Chiar Zinedine Zidane l-a ochit şi l-a trecut pe lista de transferuri încă de când atacantul făcea furori în UEFA Champions League, în tricoul celor de la AS Monaco. 

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare