Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentino Perez s-a decis. Acesta este primul transfer pe care îl face Real Madrid în iarnă

Florentino Perez s-a decis. Acesta este primul transfer pe care îl face Real Madrid în iarnă

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid testează în continuare piaţa transferurilor, iar din iarnă, unul dintre fundaşii centrali cu cifre foarte bune din Spania, ar putea ajunge pe Santiago Bernabeu.

Jesus Vallejo a devenit o problemă la Madrid. Talentatul fundaş central adus de la Real Zaragoza s-a transformat într-o problemă din cauza accidentărilor suferite în ultima vreme.

De când a venit la Madrid, tânărul jucător în vârstă de 21 de ani adună 5 accidentări importante şi un total de 115 zile de indisponibilitate. Vallejo a ratat 23 de partide în perioada august 2017-august 2018, iar Real Madrid nu are cum să fie mulţumită cu această situaţie.

Prin urmare, Julen Lopetegui caută deja soluţii pentru a-şi întări defensiva, iar unul dintre primele nume de pe lista noului antrenor de pe Santiago Bernabeu este cel al lui Mario Hermoso. Fundaşul central în vârstă de 23 de ani a impresionat în sezonul trecut în tricoul catalanilor, formaţie care a plătit 400 de mii de euro pentru el, chiar Realului.

Hermoso este crescut în academia clubului blanco, iar în actualul sezon de campionat a bifat deja şapte prezenţe şi a marcat două goluri. În ediţia 2017-2018 din La Liga, Hermoso a adunat 24 de prezenţe în tricoul catalanilor şi a marcat un gol. A fost însă unul dintre primii 5 fotbalişti din La Liga în ceea ce priveşte duelurile câştigate în aer şi în primii trei fundaşi în ceea ce priveşte situaţiile unu vs unu.

Real Madrid are încă prima opţiune pentru fundaşul născut chiar în Capitala Spaniei. Gruparea blanco plănuieşte să-l răscumpere în iarnă, anunţă Cadena SER. În acest moment, Mario Hermoso este cotat la 15 milioane de euro, dar pe Real Madrid fundaşul ar urma să o coste mai puţin de jumătate din această sumă.

Mai nou, Hermoso a intrat şi în atenţia echipei reprezentative după numirea lui Luis Enrique în funcţia de selecţioner.

  • 2005 este anul în care a ajuns Hermoso la Real Madrid
  • 67 de meciuri adună Mario Hermoso la Real Madrid C şi Real Madrid Castilla
  • 1.81 de centimetri măsoară fundaşul central spaniol
  • 5 selecţii are în naţionala Under 19 a Spaniei

Afla mai multe despre: mario hermosotransferurireal madridespanyol 

viewscnt
Articole similare