Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentino Perez şi-a dat acordul, transferul s-a făcut! Clubul l-a anunţat oficial. Primele reacţii sunt dure

Florentino Perez şi-a dat acordul, transferul s-a făcut! Clubul l-a anunţat oficial. Primele reacţii sunt duregalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Martin Odegaard nu mai este fotbalistul lui Real Madrid. Norvegianul a fost transferat definitiv la Arsenal Londra.

Aproape 40 de milioane de euro va încasa Real Madrid pentru Martin Odegaard, fotbalist pentru care Florentino Perez şi-a dat într-un final acordul pentru a semna cu Arsenal.

Madrilenii au acceptat oferta de 35 de milioane de euro a londonezilor, plus alte 5 milioane de euro în bonusuri. ”S-a întors! Bine ai revenit, Martin!” a anunţat şi clubul londonez, la scurt timp după ce Real Madrid a confirmat transferul definitiv al jucătorului la gruparea britanică: ”Real Madrid C. F. şi Arsenal FC au ajuns la un acord pentr transferul lui Martin Odegaard. Real Madrid ar dori să-i mulţumească jucătorului pentru profesionalismul şi comportamentul său exemplar arătat în timpul petrecut la club. De asemenea, clubul ar dori să-i ureze jucătorului şi familiei sale mult noroc în etapa următoare a carierei sale”, a fost anunţul madrilenilor.

Real Madrid l-a cumpărat pe Odegaard în vara lui 2015, de la Stromsgodset, pe vremea când acesta avea doar 15 ani. De atunci, acesta a fost împrumutat pe rând la Heerenven, Vitesse, Real Sociedad şi Arsenal.

Primele reacţii după transferul definitiv al lui Odegaard de la Real Madrid la Arsenal

Plecarea lui Odegaard s-ar fi produs după ce Carlo Ancelotti nu i-a garantat norvegianului că ar urma să fie titular în mai mult de 70% din meciuri, anunţă presa spaniolă.

Jurnaliştii iberici au confirmat că plecarea jucătorului a fost una dificilă, pentru că Florentino Perez nu a vrut să-şi dea acordul iniţial pentru transferul fotbalistului. În cele din urmă, preşedintele ar fi fost înduplecat de faptul că Odegaard nu şi-a mai dorit să rămână.

Fanii madrilenilor au reacţionat în urma zvonurilor din jurul transferului lui Odegaard. Unul dintre ei a postat o declaraţie a legendei blanco, Jose Maria Guti: ”Prefer să joc 30 de minute la Real Madrid, decât să joc 90 de minute în altă parte”. Majoritatea fanilor îl consideră pe Odegaard nepotrivit pentru Real Madrid, din moment ce a refuzat să rămână pe Bernabeu să lupte pentru poziţia sa de titular, asta în ciuda faptului că mai toţi fanii blanco apreciază calitatea fotbalistică a jucătorului norvegian.

Afla mai multe despre: martin odegaardreal madridarsenal 

viewscnt
Articole similare