Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentino Perez, transfer de top! Fotbalistul anunţat la Real Madrid. Va purta tricoul cu numărul 8

Florentino Perez, transfer de top! Fotbalistul anunţat la Real Madrid. Va purta tricoul cu numărul 8

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid vrea să-l aducă din sezonul viitor pe Youri Tielemans, de la Leicester.

Potrivit jurnalistului Christian Morales de la Diario Gol, Real Madrid este foarte interesată de Youri Tielemans, mijlocaşul belgian de la Leicester City.

”Real Madrid îşi asumă faptul că nu va putea conta pe Toni Kroos pentru prea mult timp. Vârsta nu iartă pe nimeni şi deşi randamentul germanului este unul bun, accidentările sunt tot mai frecvente. Pentru moment, Kroos este accidentat şi nu va putea juca până în noiembrie” anunţă sursa citată, care confirmă interesul formaţiei blanco pentru Youri Tielemans de la Leicester.

Real Madrid are o serie de jucători pe listă care l-ar putea înlocui pe Toni Kroos, iar Tielemans este unul dintre ei. Real Madrid îl urmăreşte încă de când a plecat de la Anderlecht, iar după experienţa AS Monaco, madrilenii au intensificat interesul pentru jucătorul belgian.

Real Madrid va repeta mutarea făcută în cazul Toni Kroos

Youri Tielemans poate fi urmaşul lui Toni Kroos la Real Madrid. Mai mult, sursa citată anunţă că Tielemans ar urma să preia inclusiv tricoul cu numărul 8 de la internaţionalul german.

Aflat sub contract cu Leicester până în 2023, Tielmans nu vrea să-şi prelungească acordul cu formaţia britanică, astfel că în vara viitoare, Leicester ar urma să fie de acord cu vânzarea jucătorului pentru o sumă modică, pentru a nu-l pierde gratis. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Toni Kroos, pe care Real Madrid l-a transferat de la Bayern Munchen.

Cotat la 55 de milioane de euro, mijlocaşul belgian în vârstă de 24 de ani joacă la Leicester din 2018. A crescut la Anderlecht, club pentru care a marcat de 35 de ori în 185 de meciuri. După două sezoane cu 65 de meciuri la AS Monaco, Tielemans a ajuns în Premier League, fiind achiziţionat de Leicester. A punctat de 18 ori în 112 meciuri şi este unul dintre jucătorii importanţi ai formaţiei lui Brendan Rodgers. Tielemans are 45 de selecţii în prima reprezentativă a Belgiei şi patru goluri marcate în meciurile cu Rusia, San Marino, Anglia şi Danemarca. Alături de Leicester a cucerit Cupa Angliei în 2020-2021 şi Supercupa Angliei în 2021. A fost declarat cel mai bun tânăr jucător din Belgia în 2013-2014 şi 2014-2015

Afla mai multe despre: youri tielemansleicester 

viewscnt
Articole similare