Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flores nu va juca pentru Sepsi cu Viitorul, dar e lăudat de Neagoe: "E jucătorul pe care ni-l doream de mult"

Flores nu va juca pentru Sepsi cu Viitorul, dar e lăudat de Neagoe: "E jucătorul pe care ni-l doream de mult"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a înţeles cu Dylan Flores, mijlocaş ofensiv costarican, care a impresionat în acest sezon la Poli Iaşi. Fotbalistul urmează să semneze miercuri dimineaţă cu echipa covăsneană, susţin surse din cadrul clubului ieşean.

"Mă bucur că am reuşit să îl aducem pe Flores, ni-l dorim de mai mult timp şi sunt convins că vom fi mai puternici cu el. Îi aştept şi pe ceilalţi jucători care sunt accidentaţi, Simonovski îşi va reveni, cel mai probabil, într-o săptămână, acelaşi lucru se va întâmpla şi cu Bryan (Nouvier). Deci, ne vom putea baza pe ei, dar şi pe Flores, începând cu meciul de Cupă contra celor de la CFR", a spus Eugen Neagoe.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani, care ultima oară a evoluat la Poli Iaşi, a semnat un contract cu Sepsi OSK valabil până la 30 iunie 2020. Flores a mai jucat până acum la mai multe echipe din Costa Rica, cum ar fi Alajuelense, Cartaginés, Saprissa, CS Uruguay, precum şi la Tondela din Portugalia.

Flores este suspendat şi nu va putea juca împotriva Viitorului, însă sunt mari şanse să fie titular miercurea viitoare, când Sepsi dă peste CFR Cluj în Cupa României.

Afla mai multe despre: floressepsineagoetransfer 

viewscnt
Articole similare