Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flori pentru fotbaliştii naţionalei la revenirea de la Jocurile Olimpice. Rădoi: "În loc să vă aducem noi flori, ne daţi dumneavoastră?" VIDEO

Flori pentru fotbaliştii naţionalei la revenirea de la Jocurile Olimpice. Rădoi: "În loc să vă aducem noi flori, ne daţi dumneavoastră?" VIDEO

Echipa națională

Comentarii

Naţionala olimpică de fotbal a României a revenit în România şi a fost primită cu flori pe aeroportul din Otopeni. Selecţionerul Mirel Rădoi a avut o replică prin care şi-a arătat surprinderea.

După prestaţiile slabe de la Tokyo, tricolorii lui Rădoi au fost aşteptaţi cu flori la sosirea în ţară, de către reprezentanţii Comitetului Olimpice şi Sportiv Român. Niciun jucător nu a vrut să discute cu presa, iar selecţionerul Mirel Rădoi a avut puterea de a glumi, când a primit flori din partea doamnelor de la COSR. 

"Mulţumim. În loc să vă aducem noi flori, ne daţi dumneavoastră?", a spus selecţionerul României. 

România a ratat calificarea din grupa de la Jocurile Olimpice

Reprezentativa României a remizat, miercuri, la Sapporo, scor 0-0, cu selecţionata Noii Zeelande, în ultima etapă a grupei B de la turneul olimpic de fotbal din Japonia. Dacă ar fi învins, tricolorii s-ar fi calificat în sferturile de finală.

În celălalt meci din grupa B, Coreea de Sud a învins cu 6-0 Honduras.

România s-a aflat la prima participare la turneul olimpic de fotbal după 57 de ani. În primele două partide din grupă, România a învins Honduras, scor 1-0, şi a pierdut în faţa naţionalei din Coreea de Sud, scor 0-4.

  • Clasamentul final al grupei: 1. Coreea de Sud – 6 puncte, 2. Noua Zeelandă – 4 puncte, 3. România – 4 puncte, 4. Honduras – 3 puncte.

În sferturi s-au calificat primele două clasate.

 

Afla mai multe despre: mirel radoiromaniajocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare