Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Florian Walter a decedat. Omul de afaceri suferise joi un atac cerebral

BREAKING NEWS | Florian Walter a decedat. Omul de afaceri suferise joi un atac cerebral

Fotbal intern

Comentarii

Florian Walter a suferit un atac cerebral şi medicii au făcut eforturi serioase pentru a-l salva. Din nefericire, nu au avut succes.

UPDATE | Din păcate, Florian Walter a trecut în nefiinţă. Omul de afaceri suferise joi cea mai severă formă de atac cerebral şi medicii i-au dat încă de atunci puţine şanse de supravieţuire. Iniţial, Walter a fost internat la Spitalul Universitar din Bucureşti, dar apoi a fost transferat la Spitalul Floreasca, unde a suferit o intervenţie chirurgicală. Fostul patron al lui Dinamo, U Cluj şi Petrolul a fost ţinut sub observaţia medicului Şerban Brădişteanu, însă medicii nu au mai avut ce face.

Citeşte şi:


UPDATE | Florian Walter a fost operat azi noapte la Spitalul Floreasca din Bucureşti, iar în acest moment se află sub observaţia doctorului Şerban Brădişteanu.


Fostul patron al lui Dinamo, U Cluj şi Petrolul a suferit un atac cerebral şi medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire, scrie ProSport. Florian Walter a ajuns joi seara în stare foarte gravă la Spitalul Universitar din Bucureşti şi se află în aceste momente la terapie intensivă, unde medicii fac eforturi intense pentru a-i salva viaţa.

Sursa citată scrie că Florian Walter a suferit cea mai severă formă de atac cerebral şi o intervenţie chirurgicală ar fi mult prea riscantă. Medicii încearcă să-l stabilizeze, dar sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Florian Walter se confrunta de mai multă vreme cu probleme de sănătate destul de grave.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe