Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone a anunţat pentru ce echipă va juca: ”Mă simt mult mai bine. Mi-aş dori să fiu convocat pentru meciul cu Islanda”

Florin Andone a anunţat pentru ce echipă va juca: ”Mă simt mult mai bine. Mi-aş dori să fiu convocat pentru meciul cu Islanda”

Stranieri

Comentarii

Florin Andone spune că revine la antrenamente în maximum trei săptămâni şi va fi păstrat de Galatasaray. Internaţionalul român este sub contract cu Brighton, însă este împrumutat până în vară la Galata.

Atacantul de 26 de ani s-a accidentat grav în timpul meciului cu Gaziantep, pe 9 noiembrie 2019, când era într-o formă foarte bună. Florin Andone a suferit atunci o ruptură de ligament colateral intern şi o leziune la ligamentul încrucişat al genunchiului drept. Cum Galatasaray îl împrumutase până în vară de la Brighton, turcii au luat în calcul să întrerupă contractul şi să-l trimită la echipa de care aparţine.

Însă, până la urmă, Florin Andone va fi păstrat de Galatasaray. Fatih Terim a fost mulţumit de prestaţiile atacantul român şi a transmis conducerii că-l vrea în continuare la Galata. Acum, Andone spune că mai are maximum trei săptămâni de aşteptat şi va reveni la antrenamente:

”Săptămâna viitoare mă întorc la Galatasaray, sunt aproape de antrenamente şi sper ca în luna februarie să joc. Mă simt mult mai bine după două luni şi o săptămână de recuperare. Mai am nevoie, cred, de două-trei săptămâni ca să revin la antrenamente cu echipa şi să fiu apt de joc. Mă gândesc foarte mult la recuperarea mea, în fiecare zi am câte patru sesiuni: două de fizioterapie şi două de antrenament personal. Totul decurge foarte bine, mă simt foarte bine, sunt OK şi genuchiul răspunde foarte bine. Îmi doresc din toată inima să mă recuperez bine, să nu mai am probleme pe viitor. Asta a fost o problemă destul de gravă”, a spus Florin Andone pentru sport.ro.

Florin Andone îşi doreşte să fie convocat pentru meciul cu Islanda

Internaţionalul român este optimist şi speră că-şi va reintra în formă până pe 26 martie, când România joacă barajul pentru calificarea la EURO 2020. Florin Andone speră că până atunci va reuşi să-şi revină complet şi să fie chemat la naţională:

”Poate în luna februarie o să fiu apt de joc, pot să am şi eu minute şi, de ce nu?, în luna martie să fiu convocat la echipa naţională, din nou. Va fi o miză foarte mare. Cu toţii ne dorim să ne calificăm, nu am avut rezultatele aşteptate, dar mai avem o şansă şi trebuie să încercăm să jucăm bine. Trebuie să ne impunem, să câştigăm meciul cu Islanda, nu trebuie să ne gândim deja la al doilea. Mi-aş dori din toată inima să ne calificăm şi să fim la EURO”, a mai spus Andone.

Afla mai multe despre: florin andone 

viewscnt
Articole similare