Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone a PĂRĂSIT Turcia! NERVI la Galatasaray. Antrenorul Fatih Terim nu a suportat sfidarea românului

Florin Andone a PĂRĂSIT Turcia! NERVI la Galatasaray. Antrenorul Fatih Terim nu a suportat sfidarea românului

Stranieri

Comentarii

Atacantul lui Galatasaray, Florin Andone (26 de ani), l-a enervat pe antrenorul Fatih Terim. Antrenorului uriaş al Turciei nu i-a picat bine decizia luată de atacantul român, care a hotărât să fie prezent la meciul fostei sale echipe, Cordoba, din weekend.

Florin Andone l-a enervat pe Fatih Terim

Campioana Turciei a rămas descoperită în atac după ce românul s-a accidentat în meciul contra celor de la Gaziantep, din urmă cu două săptămâni, iar, din informaţiile presei din Turcia, internaţionalul român va reveni abia în 2020. 

Astfel, Andone va mai avea puţine şanse de a-i impresiona pe turci, care l-au împrumutat până în vară de la Brighton. Andone a recunoscut că se simte bine în capitala Turciei, dar jurnaliştii turci au susţinut că Galatasaray nu va activa clauza de cumpărare a jucătorului. 

Pe lângă problemele, pe care le are la Galatasaray, acum Florin Andone se mai confruntă cu una. Atacantul l-a enervat pe antrenorul echipei, care nu a primit bine vestea conform căreia jucătorul s-a dus până în Spania, pentru a fi alături de fosta sa echipă, Cordoba, în meciul din liga a treia, cu Atletico Sanluqueno, scor 3-1.

Fatih Terim ar fi prefarat ca Andone să rămână în Turcia pentru a-şi continua recuperarea, în urma accidentării, a notat fotospor.com. 

2 goluri în 6 meciuri a reuşit Andone la Galatasaray

Afla mai multe despre: florin andonegalatasarayflorin andone galatasarayfatih terim 

viewscnt
Articole similare