Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone a revenit în Spania, dar a prins doar trei meciuri la Cadiz. Ce s-a întâmplat cu ”tricolorul”: ”E o enigmă” | EXCLUSIV

Florin Andone a revenit în Spania, dar a prins doar trei meciuri la Cadiz. Ce s-a întâmplat cu ”tricolorul”: ”E o enigmă” | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Invitat în studioul Telekom Sport, Nicolae Dică a vorbit despre declinul lui Florin Andone, care era titular la naţională acum câţiva ani, dar acum nu prinde nici lotul.

Acum câţiva ani, Florin Andone şi-a anunţat numele pe scena fotbalului european, marcând goluri la pas în primele două ligi din Spania. ”Tricolorul” a debutat la echipa naţională la doar 22 de ani, după ce Anghel Iordănescu a fost impresionat de prestaţiile sale şi i-a oferit convocarea.

Pentru câţiva ani, Andone a fost titular în atacul naţionalei. Deşi a marcat doar două goluri în 25 de apariţii sub ”tricolor”, atacantul rămânea prima opţiune a selecţionatei noastre. Însă, după transferul la Brighton, vârful de atac a devenit ”blestemat” de accidentări şi nu s-a putut impune în Anglia, fiind trimis într-o serie de împrumuturi.

După câteva sezoane ratate, Andone a revenit în Spania, la Cadiz, pentru a îşi redescoperi forma care l-a adus în atenţia echipei naţionale. Însă, după 11 etape de La Liga, ”tricolorul” a prins doar trei meciuri, fiind titular doar într-unul dintre acestea, fără să marcheze.

Florin Andone a revenit în Spania, dar a prins doar trei meciuri la Cadiz. Ce s-a întâmplat cu ”tricolorul”

Nicolae Dică a vorbit despre declinul rapid al fobalistului lui Brighton. Secundul naţionalei a recunoscut că se aştepta ca Andone să îşi revină în La Liga şi a afirmat că echipa naţională are o problemă în atac, mai ales având în vedere că Andone nu mai reprezintă o variantă realistă.

Din păcate s-a dus în Spania şi nu s-a adaptat, vom vedea ce se va întâmpla în perioada următoare. Pentru mine e o enigmă, pentru că el cunoaşte campionatul spaniol, mă gândeam că va juca meci de meci, dar nu s-a întâmplat acest lucru.

Am avut probleme cu atacanţii pentru că am avut momente când l-am luat pe Markovic, de la Craiova, un jucător foarte tânăr care a venit pentru prima oară la naţională, deci avem probleme cu atacanţii. Pentru noi ar fi bine să avem cât mai mulţi atacanţi valizi, să avem de unde alege”, a declarat Nicolae Dică, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dicăflorin andoneechipa naţionalăromâniacadiz 

viewscnt
Articole similare