Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone a revenit la Galatasaray! Veste bună pentru Mirel Rădoi. Ce a făcut atacantul român

Florin Andone a revenit la Galatasaray! Veste bună pentru Mirel Rădoi. Ce a făcut atacantul român

Stranieri

Comentarii

Florin Andone (26 de ani) a revenit într-un meci oficial după aproape patru luni de absenţă din cauza unei accidentări la ligamentul de la genunchiul piciorului drept. Bineînţeles, revenirea lui Andone este o veste bună şi pentru selecţionerul Mirel Rădoi în vederea meciului cu Islanda.

Andone nu mai jucase din luna noiembrie, de la meciul cu echipa antrenată de Marius Şumudică, Gaziantep Gazişehir. Atunci, atacantul român a ieşit accidentat după o intrare a lui Junior Morais. 

Internaţionalul român a fost aruncat în luptă de Fatih Terim în victoria, 3-0, împotriva celor de la Genclerbirligi. El a intrat în minutul 79, în locul lui Radamel Falcao, după ce columbianul a marcat o "dublă". Andone nu a reuşit să facă ceva semnificativ, însă revenirea lui este de bun augur şi pentru echipa naţională. 

Andone a fost rezervă la ultimele trei partide de campionat, însă abia acum a considerat Terim că este pregătit să reintre. În acest sezon, atacantul a marcat trei goluri în 13 meciuri, pentru Brighton şi Galatasaray.

Pentru naţionala României, Andone a înscris două goluri în 25 de meciuri. 

Afla mai multe despre: florin andonegalatasaray 

viewscnt
Articole similare