Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone a semnat cu Galatasaray Istanbul! Transferul a fost anunţat oficial. Brighton îl poate rechema după 4 luni

Florin Andone a semnat cu Galatasaray Istanbul! Transferul a fost anunţat oficial. Brighton îl poate rechema după 4 luni

Stranieri

Comentarii

Galatasaray Istanbul a anunţat oficial că negociază transferul lui Florin Andone de la Brighton.

UPDATE 18:30 Galatasaray a anunţat oficial transferul lui Florin Andone. El a fost învoit de selecţionerul Cosmin Contra şi a plecat duminică la Istanbul unde a semnat acordul cu Galatasaray. Andone revine luni în România. Antrenorul celor de la Brighton, Graham Potter a confirmat că Andone este doar împrumutat şi l-ar putea rechema în ianuarie la echipă.


Atacantul echipei naţionale pleacă în Turcia la Galatasaray. Turcii îl aduc suib formă de împrumut pentru început, apoi îl vor cumpăra definitiv, scrie Fotomac.

Andone a venit in Romania inaintea partidei cu Spania si a participat la antrenamentul deschis ce a avut loc duminica seara. 

Florin Andone s-a transferat la Brighton în 2018. El a marcat 6 goluri în 30 de meciuri pentru formaţia din Premier League.

 

Avertizat de antrenorul lui Brighton

Florin Andone  a fost eliminat, săptămâna trecută la meciul pierdut pe teren propriu, scor 0-2, în faţa formaţiei Southampton, în etapa a treia a campionatului Angliei.

Pentru cartonaşul roşu primit în partida cu Southampton, românul a primit o suspendare de trei etape. Andone a mai văzut în cinci rânduri cartonaşul galben în 30 de meciuri pentru clubul englez.

Graham Potter este de părere că românul ar trebui să-şi tempereze comportamentul.

”Este un tip emoţional, încearcă să facă tot posibilul pentru echipă, dar bineînţeles că nu gestionează cum trebuie acea stare, acea tensiune.

Nu este un lucru bun. Este unul dintre acele lucruri care se întâmplă, dar va trebui să lucreze pentru a se tempera”, a spus Graham Potter.

Afla mai multe despre: florin andone 

viewscnt
Articole similare