Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone are Anglia la picioare! Cuvintele marelui Alan Shearer despre atacantul român, după golul decisiv marcat

Florin Andone are Anglia la picioare! Cuvintele marelui Alan Shearer despre atacantul român, după golul decisiv marcat

Stranieri

Comentarii

Golgheterul all-time al Premier League l-a elogiat pe atacantul ajuns la cinci reuşite în acest sezon pentru Brighton.

Cu 260 de goluri înscrise, Shearer este cel mai bun marcator din Anglia în ultimii 27 de ani. Fostul atacant este acum expert al unui post tv şi a fost plăcut impresionat de evoluţia lui Florin Andone din partida cu Huddersfield. 

"Brighton era complet dezorientată până când Chris Houghton a schimbat cu aproximativ o jumătate de oră înainte de final. Murray a ieşit iar Andone a intrat şi a schimbat faţa jocului. A devenit un punct central. A avut o atingere şi a reuşit o execuţie decentă, putea obţine şi un penalty. Totul s-a învârtit în jurul lui. Huddersfield a cedat după ce mingea centrată de Knockaert s-a transformat într-o pasă foarte bună pentru Andone care a schimbat meciul şi a câştigat jocul pentru echipa sa. Le-a adus trei puncte practic" a spus Alan Shearer despre atacantul român. 

Florin Andone a înscris golul victoriei pentru Brighton în meciul cu Huddersfield, echipă împotriva căreia marcase şi în meciul tur. A fost al treilea gol în Premier League şi al cincilea în toate competiţiile pentru atacantul naţionalei României, în tricoul alb-albaştrilor. 

Afla mai multe despre: brightonandoneshearer 

viewscnt
Articole similare