Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone, de nerecunoscut. Mesajul ferm transmis de antrenorul lui Cadiz şi decizia luată de şefi

Florin Andone, de nerecunoscut. Mesajul ferm transmis de antrenorul lui Cadiz şi decizia luată de şefi

Stranieri

Comentarii

Florin Andone (28 de ani), atacantul român pe care Brighton l-a împrumutat la Cadiz - în LaLiga -, se va întoarce la echipa din Premier League în perioada de mercato de la începutul lui 2022. Fotbalistul n-a dat randament în Spania, iar presa din Albion scrie despre revenirea lui Andone în Anglia.

Florin Andone, de nerecunoscut. Cadiz îl trimite înapoi la Brighton în iarnă!

În vară, Cadiz îl împrumuta pe Florin Andone de la Brighton, iar atacantul român spera să-şi intre în formă după ce a stat mai mult accidentat sau pe bară în ultimele luni. Doar că lucrurile n-au stat deloc aşa. Vârful de atac a jucat doar 108 minute în trei partide pentru echipa din prima ligă spaniolă, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

The Argus scrie că şefii lui Cadiz au de gând să-l trimită înapoi la Brighton pe Andone, încă din ianuarie 2022, deşi împrumutul e valabil până în vară. Sursa citată mai notează faptul că antrenorul echipei, Alvaro Cervera, a transmis că nu mai are nevoie de serviciile lui Andone, iar aşa s-a ajuns la decizia de a "rupe" împrumutul.

Choco Lozano, Ruben Sobrino, Alvaro Negredo şi Milutin Osmajic sunt atacanţii cu care Florin Andone e concurent pe post la Cadiz.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florin Andone în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: florin andonecadiz 

viewscnt
Articole similare