Experiențe împreună.
You are here:

Florin Andone, elogiat în Marca: "A revenit la forma pe care a arătat-o cu Real Madrid şi l-a făcut uitat pe Falcao"

Florin Andone, elogiat în Marca: "A revenit la forma pe care a arătat-o cu Real Madrid şi l-a făcut uitat pe Falcao"

Stranieri

Comentarii

Prestigiosul cotidian Marca, ziarul de casă al lui Real Madrid, îi dedică un articol laudativ lui Florin Andone, în ediţia online.

Florin Andone a marcat primele sale goluri pentru Galatasaray chiar înaintea meciului cu Real Madrid, echipă pe care a întâlnit-o şi în perioada în care evolua la Deportivo La Coruna. Evoluţia internaţionalului român a fost remarcată de ziariştii spanioli, care cred că Andone l-a făcut uitat pe marele Falcao, care are probleme medicale şi este incert pentru partida de marţi, transmisă în direct la Telekom Sport.

Galatasaray - Real Madrid, marţi, 22:00, Telekom Sport

"Împrumutat cu 700.000 de euro de la Brighton, în ultimele zile de mercato, Florin Andone devine uşor, uşor un punct de referinţă în ofensiva lui Galatasaray. În Turcia, Andone şi-a recăpătat forma pe care a arătat-o împotriva lui Real Madrid, în tricoul  Deportivo. (...) Cu cele două goluri marcate împotriva lui Sivasspor, Florin Andone s-a apropiat de cel mai bun nivel al său şi l-a făcut uitat pe Falcao, care are constant probleme fizice", notează Marca.

Meciul dintre Galatasaray şi Real Madrid este programat să se dispute marţi, de la 22:00, în runda a treia a Grupei A din Liga Campionilor. Partida va fi transmisă în direct la Telekom Sport, cele mai importante faze putând fi văzute şi revăzute pe site-ul telekomsport.ro.

Florin Andone, primele goluri pentru Galatasaray

Florin Andone a reuşit o dublă pentru Galatasaray, vineri seară, în meciul cu Sivasspor, din etapa a opta a campionatului Turciei, meci pe care echipa românului l-a câştigat cu scorul de 3-2. La Sivasspor, Paul Papp a fost rezervă neutilizată.

În minutul 22, la scorul de 0-0, internaţionalul român a primit o pasă la aproximativ 40 de metri de poartă, în partea stângă, şi a pătruns în viteză, a intrat în centru şi l-a executat pe portarul advers cu un şut plasat la colţul lung, din afara careului. Comentatorul partidei şi-a ieşit din minţi când a văzut golul înscris de Florin Andone.

Apoi, Florin Andone a reuşit dubla şi duce scorul la 2-0 pentru Galatasaray, în minutul 42. Atacantul român a punctat dintr-o lovitură de la 11 metri pe care tot el a obţinut-o.Florin Andone este primul român care reuşeşte o dublă pentru Galatasaray, de la Gheorghe Hagi încoace. Se întâmpla pe 26 mai 2001, într-un meci cu Trabzonspor, din campionatul Turciei.

Sunt primele goluri reuşite de Florin Andone pentru Galatasaray, la a cincea a apariţie în tricoul grupării Cim Bom.

700.000 de euro a plătit Galatasaray pentru împrumutul lui Florin Andone de la Brighton, turcii având opţiunea de a-l transfera definitiv la finalul sezonului.

viewscnt
Articole similare