Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone este istorie la Galata! Turcii au adus un atacant de mare perspectivă

Florin Andone este istorie la Galata! Turcii au adus un atacant de mare perspectivă

Stranieri

Comentarii

Florin Andone (26 de ani) trage tare la sală ca să-şi revină mai repede, după accidentarea suferită în noiembrie, care se zvonea că-l va ţine departe de gazon până la finalul sezonului.

Cu zâmbetul pe buze, atacantul este extrem de ambiţios şi trage tare în sala de forţă. Andone e acum în plin proces de recuperare după ce a suferit o leziune parţială a ligamentului colateral intern de la genunchiul drept, iar vârful nostru încearcă să se acomodeze şi cu balonul şi nu se limitează doar la pregătirea fizică.

„Totul decurge bine! În două săptămâni voi fi la Istanbul, iar peste patru săptămâni o să fiu pregătit să joc”, a anunţat miercuri Andone, care promite să se ţină de cuvânt, aşa cum se vede şi din materialul video de mai jos.

În schimb, Galata s-a pus pe treabă şi a adus în ultimele ore un nou atacant. Este vorba despre tânărul nigerian Jesse Sekidika, un fotbalist polivalent, în vârstă de 23 de ani care a evoluat ultima dată la Eskisehirspor. Turcii au făcut deja anunţul oficial al transferului, iar Jesse Sekidika se va alătura în următoarele ore grupării Cim-Bom-Bom

Afla mai multe despre: florin andonegalatasaray 

viewscnt
Articole similare