Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone, gata de următorul pas! Super mutarea de 13 milioane de euro e din nou de actualitate! Unde poate ajunge

Florin Andone, gata de următorul pas! Super mutarea de 13 milioane de euro e din nou de actualitate! Unde poate ajunge

Stranieri

Comentarii

Deportivo La Coruna a remizat şi în ultima etapă din La Liga, iar salvarea de la retrogradare pare acum foarte puţin probabilă. Cu 28 de puncte strânse în 34 de etape, Deportivo e la 6 "lungimi" de primul loc care asigură menţinerea în prima ligă, cu doar patru etape rămase de disputat.

În aceste condiţii, galicienii se îndreaptă cu paşi mari spre Liga Adelande (a doua ligă), iar în vară va fi nevoită fără îndoială să renunţe la cei mai buni jucători.

  • Semifinalele UEFA CHAMPIONS LEAGUE se văd LIVE pe Telekom Sport 1:
  • Marţi, de la 21:45: Liverpool - AS Roma
  • Miercuri, de la 21:45: Bayern Munchen - Real Madrid

Andone "scapă" de clauza de 20 de milioane de euro

Printre aceştia se numără şi românul Florin Andone (25 de ani), care a declarat în mai multe rânduri că nu are de gând să mai joace în liga a doua, mai ales că în vara trecută a avut şansa unui transfer în Premier League, unde a fost dorit de mai multe echipe.



Deportivo a avut 13 milioane de euro pe masă
Interesul cel mai serios a fost manifestat de Burnley, revelaţia acestui sezon din Premier League, care a pus în vara lui 2017 nu mai puţin de 13 milioane de euro pe masa lui Deportivo.

Atunci, şefii galicienilor au anunţat că Andone poate pleca doar dacă cineva îi achită clauza de reziliere de 20 de milioane de euro. Florin Andone s-a arătat tentat de o mutare în cel mai tare campionat din lume la acea dată, dar în cele din urmă a acceptat decizia clubului său.

Cum retrogradarea e aproape, mutarea lui Andone la Burnley poate redeveni de actualitate. Andone a fost dorit la Burnley de tehnicianul Sean Dyche, care a făcut minuni în acest sezon şi va primi cu siguranţă o şi mai mare libertate pe piaţa transferurilor în vară.

6 - şase goluri a marcat Florin Andone în acest sezon din La Liga, în 27 de meciuri jucate pentru Deportivo

 

Afla mai multe despre: florin andonetransferdeportivo 

viewscnt
Articole similare