Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone i-a fermecat. Ofertă de ultimă oră primită de atacantul român de la un club uriaş din Liga Campionilor

Florin Andone i-a fermecat. Ofertă de ultimă oră primită de atacantul român de la un club uriaş din Liga Campionilor
Comentarii

Presa din Turcia scrie că Florin Andone i-a convins pe oficialii de la Galatasaray, iar acum şefii clubului speră să obţină transferul definitiv al atacantului român.

Însă turcii s-au lovit de refuzul primit din partea oficialilor lui Brighton. "Andone nu este de vânzare", ar fi fost răspunsul dat de englezi.

Românul de 26 de ani are contract până vara anului 2023 cu gruparea din Premier League, care îl aşteapă înapoi la finalul împrumutului.

Andone, 25 de ani, a fost împrumutat, la 2 septembrie, pentru un sezon la Galatasaray Istanbul. Gruparea turcă plăteşte 700.000 de euro pentru împrumutul atacantului român.

Deşi presa din Turcia a scris despre o clauză prin care Galatasaray îl poate transfera definitiv pe Andone, în 2020, pentru 2.5 milioane de euro, aceasta nu ar exista în contractul dintre cele două cluburi.

Galatasaray a împrumutat cinci jucători în ultiama perioadă de transferuri şi doar Andone nu are clauză de cumpărare.

Jucătorul român a înscris două goluri pentru Galatasaray în meciul cu Sivasspor din campionat şi a evoluat bine în meciul cu Real Madrid din Liga Campionilor, în care a avut două ocazii de a marca, salvate de portarul Courtois.

Afla mai multe despre: florin andonegalatasarayturcia 

viewscnt
Articole similare