Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone, în alertă. S-a confirmat primul caz pozitiv de coronavirus la Galatasaray Istanbul

Florin Andone, în alertă. S-a confirmat primul caz pozitiv de coronavirus la Galatasaray Istanbul

Stranieri

Comentarii

Clubul turc de fotbal Galatasaray Istanbul, la care joacă şi atacantul român Florin Andone, a confirmat luni că vicepreşedintele său, Abdurrahim Albayrak, a fost testat pozitiv la coronavirus, potrivit agenţiei Anadolu.

Gruparea a menţionat că şi soţia acestuia, Şukran Albayrak, a fost diagnosticată cu infecţia respectivă, însă cei doi sunt în stare bună fiind în cea de-a şasea zi a tratamentului. În vârstă de 65 de ani, Albayrak a fost membru al Consiliului de Administraţie al clubului Galatasaray, a fost vicepreşedinte al secţiei de fotbal, însă a demisionat în 2015. A devenit vicepreşedintele al clubului în urma unei adunări generale care a avut loc în 2018.

Clubul de pe malul Bosforului a fost primul din Turcia care a anunţat, săptămâna trecută, că şi-a sistat toate activităţile sportive, în conformitate cu o dispoziţie emisă de Ministerul turc de interne, în contextul pandemiei de coronavirus.

Conducerea sa preciza că a închis toate facilităţile bazei sportive, atât pentru componenţii echipelor, cât şi pentru angajaţi.

Turcia are până acum 1.236 de cazuri confirmate de virus Covid-19 soldate cu 30 de decese.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare