Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone la Galatasaray. Reacţia selecţionerului Cosmin Contra: ”Jucătorii îşi aleg singuri destinul”

Florin Andone la Galatasaray. Reacţia selecţionerului Cosmin Contra: ”Jucătorii îşi aleg singuri destinul”
Comentarii

Selecţionerul Cosmin Contra a vorbit despre transferul de ultimă oră al lui Florin Andone de la Brighton la Galatasaray.

Atacantul naţionalei României, Florin Andone va juca pentru cel puţin un sezon, în Turcia, la Galatasaray Istanbul.

Andone o părăseşte pe Brighton într-un moment în care puţini se mai aşteptau să o facă. Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale a României a comentat luni mutarea de ultimă oră a vârfului în Turcia: ”Jucătorii îşi aleg destinul în cariera lor în anumite momente şi noi nu putem decât să le dăm câteodată un sfat dacă ne este cerut acel sfat. În rest nu putem să îi influenţăm noi asupra deciziilor pe care le vor lua ei. Orice transfer noi ne gândim că poate să fie de bun augur, ne gândim că se vor impune la echipele cu care semnează şi implicit dacă vor juca la echipele acelea va fi bine şi pentru echipa naţională. Nu a început titular acest an şi anul trecut nu a jucat foarte mult la Brighton, el probabil a simţit că poate nu are şanse acolo să joace foarte mult şi consideră că la Galatasaray are mai multe şanse de a juca. Dacă l-au dorit cei de la Galatasaray, înseamnă că l-au dorit pentru că ei contează pe serviciile lui Andone şi sperăm să fie într-un ceas bun acest transfer” a mărturisit Cosmin Contra. 

Florin Andone se transferase la Brighton în 2018. El a marcat 6 goluri în 30 de meciuri pentru formaţia din Premier League.

Afla mai multe despre: florin andonecosmin contra 

viewscnt
Articole similare