Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone, mărturisire sinceră după ce a spart gheaţa în Premier League: "Nu înţeleg încă foarte bine care e nivelul"

Florin Andone, mărturisire sinceră după ce a spart gheaţa în Premier League: "Nu înţeleg încă foarte bine care e nivelul"

Stranieri

Comentarii

Atacantul Florin Andone a declarat, sâmbătă seară, că este foarte fericit pentru prima sa reuşită în campionatul Angliei, subliniind că a muncit din greu, iar rezultatele încep să se vadă.

"Sunt foarte fericit şi îi mulţumesc managerului pentru această oportunitate. A fost primul meci ca titular şi sunt foarte fericit, atât pentru gol, cât şi pentru victorie. Am fost accidentat şi am aşteptat foarte mult timp o asemenea ocazie. Am muncit din greu şi acum începe să se vadă. E primul meu gol, dar îmi doresc să îmi îmbunătăţesc nivelul şi să continui la fel şi în viitor. Ca atacant, ai nevoie să marchezi, asta îţi dă încredere. Ştim că avem opt meciuri luna aceasta şi e extrem de important că am câştigat unul dintre ele. Premier League şi La Liga sunt cele mai bune două campionate din lume în opinia mea. Nu înţeleg încă foarte bine care e nivelul în Anglia, pentru că am jucat un total de 120 de minute", a declarat Andone, pentru site-ul oficial al clubului englez.

Fotbalistul echipei Brighton, Florin Andone, a înscris un gol în meciul câştigat, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei Huddersfield Town, în etapa a XIV-a a campionatului Angliei.

Andone a marcat în minutul 69. Acesta este primul gol al românului pentru Brighton.

Gazdele au deschis scorul prin Zanka, în minutul 1. În minutul 32, Huddersfield a rămas în inferioritate numerică, Mounie fiind eliminat. Primul gol al oaspeţilor a fost înscris de Duffy, în minutul 45+4.

Florin Andone a fost titular şi a jucat până în minutul 79.

Afla mai multe despre: andonepremier laegue,  

viewscnt
Articole similare