Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone, OUT de la Brighton?! Clubul englez încearcă să transfere un alt atacant, deşi românul se întoarce de la Galatasaray

Florin Andone, OUT de la Brighton?! Clubul englez încearcă să transfere un alt atacant, deşi românul se întoarce de la Galatasaray

Premier League

Comentarii

Brighton vrea să transfere un atacant, deşi Florin Andone urmează să revină pe Falmer Stadium la finalul sezonului, anunţă presa engleză.

Este vorba despre Adrian Grbic, care evoluează în prezent pentru formaţia franceză de liga a doua Clermont Foot, notează Sky Sports.

Atacantul austriac a marcat 17 goluri în 26 de apariţii în acest sezon, sezon în care Clermont Foot a încheiat Ligue 2 pe locul al patrulea.

De serviciile atacantului de 23 de ani se mai interesează cele două mari echipe ale Scoţiei, Celtic şi Rangers.

Florin Andone revine la Brighton

În vârstă de 27 de ani, Florin Andone urmează să revină la Brighton, la finalul sezonului, după ce Galatasaray a decis să nu îl transfere definitiv. Împrumutat toamna trecută de la Brighton, internaţionalul român a strâns doar 11 apariţii în tricoul lui Galatasaray, pentru care a reuşit să marcheze de două ori.

Andone este legitimat la Brighton din vara anului 2018, atunci când clubul englez a plătit şase milioane de euro pentru a-l transfera de la Deportivo La Coruna. Şase goluri în 30 meciuri a marcat Andone pentru echipa din Premier League.

Afla mai multe despre: andone 

viewscnt
Articole similare