Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone, pe făraş de la Brighton? Antrenorul nu-l mai aşteaptă şi vrea să transfere un alt atacant. Viitor incert pentru românul împrumutat la Galatasaray

Florin Andone, pe făraş de la Brighton? Antrenorul nu-l mai aşteaptă şi vrea să transfere un alt atacant. Viitor incert pentru românul împrumutat la Galatasaray

Stranieri

Comentarii

Florin Andone (26 de ani) nu mai are viitor la Brighton dacă antrenorul Graham Potter (44 de ani) reuşeşte să facă transferul pe care-l are în plan. Bersant Celina (23 de ani), un atacant de la Swansea, din Championship, e dorit de "Pescăruşi". Andone e împrumutat la Galatasaray, dar e accidentat, iar turcii se gândesc serios să renunţe la serviciile sale, după ce au plătit 700.000 de euro pentru împrumutul său din Premier League.

Crescut de Manchester City, după ce şi-a făcut junioratul în Norvegia, la Stromsgodset, Celina a fost transferat de Swansea de pe Etihad în 2018. Graham Potter se gândeşte serio să-l transfere pe fotbalist, scrie The Sun, chiar dacă cifrele acestuia din acest sezon nu sunt deloc cele ale unui vârf care să se impună în Premier League. Atacantul a fost mai mult împrumutat pe vremea când evolu la City, unde a prins doar patru apariţii la echipa mare.

Ispwich şi Twente au fost echipele pe la care a trecut Bersant Celina, dar nici la cele două echipe nu a avut cifre prea bune. La Swansea, Celina a marcat de 10 ori şi a livrat 11 pase de gol în 69 de meciuri. La Ipswich, acesta a punctat de opt ori şi a livrat un assist în 38 de meciuri, în timp ce la Twente a jucat de 28 de ori, a marcat cinci goluri şi a livrat cinci pase de gol.

  • 5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Bersant Celina, conform specialiştilor de la transfermarkt.com.

Florin Andone, accidentat şi gata să fie îndepărtat de la Galatasaray

Accidentat de mai mult timp deja, Andone e în plin fuleu în ceea ce priveşte recuperarea, dar s-ar putea să nu mai aibă loc nici la Galatasaray, nici la Brighton. Pe lângă concurenţa acerbă cu Radamel Falcao, când va reveni complet Andone va da şi peste un alt atacant achiziţionat recent de turci. Jesse Sekidika (23 de ani) a fost cumpărat recent de la Eskişehirspor. Acum, dacă transferul lui Bersant Celina se va face, Andone nu va mai avea loc nici la Brighton în Premier League.

În ceea ce priveşte recuperarea lui Andone, acesa trage tare să revină mai repede decât era programat. ndone e acum în plin proces de refacere după ce a suferit o leziune parţială a ligamentului colateral intern de la genunchiul drept, iar vârful nostru încearcă să se acomodeze şi cu balonul şi nu se limitează doar la pregătirea fizică.

Afla mai multe despre: florin andonebrightonbersant celina 

viewscnt
Articole similare