Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone, pe lista jucătorilor care pot părăsi pe Brighton în această iarnă. "Este dificil să-l vedem în prima echipă"

Florin Andone, pe lista jucătorilor care pot părăsi pe Brighton în această iarnă. "Este dificil să-l vedem în prima echipă"

Fotbal

Comentarii

Atacantul român legitimat la Brighton, Florin Andone (27 de ani), are şanse foarte mici să rămână la Brighton în această iarnă, anunţă presa din Anglia.

Site-ul de "casă" al celor de Brighton - "BrightonAndHoveIndependent.uk - l-a inclus pe atacantul român în lista celor nouă jucători de care formaţia engleză din Premier League se poate despărţi în următoarea perioadă de transferuri.

Britanicii sunt de părere că antrenorul Graham Potter, cu toate că Florin Andone s-ar reface complet, nu ar avea curaj să-l folosească pe român în duelurile tari din Premier League. Aşa că, cel mai probabil, Brighton îl va împrumuta din noi pe Andone pentru ca acesta să-şi regăsească cadenţa de altă dată.

"Atacantul român continuă să se recupereze după accidentarea gravă suferită la genunchi, în perioada în care a fost împrumutat la Galatasaray. Ar trebui să fie pregătit pentru anul care vine, dar este dificil să-l vedem în prima echipă a lui Potter. Un alt împrumut ar putea fi benefic pentru ambelor părţi", au scris englezii.

Florin Andone se află în recuperare după accidentarea gravă suferită în meciul cu Galatasaray şi Rizespor, când s-a izbit de portarul advers, suferind o ruptură de ligamente încrucişate la genunchi. Fotbalistul român mai are contract cu Brighton până în 2023.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare