Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone, pus la zid în Anglia. Este acuzat de neprofesionalism. "Problema nu a fost Brighton, Florin!"

Florin Andone, pus la zid în Anglia. Este acuzat de neprofesionalism. "Problema nu a fost Brighton, Florin!"

Fotbal

Comentarii

Site-ul de casă al formaţiei Brighton din Premier League, "We Are Brighton" nu l-a uitat pe Florin Andone pentru derapajul avut în presă imediat după cea plecat împrumut la Galatasaray Istanbul. Atacantul român a fost acuzat, indirect, de lipsă de profesionalism.

Presa internaţională anunţă că Mark Overmars îl consideră pe iranianul Alireza Jahanbakhsh de la Brighton ca fiind cel mai în măsură să-l înlocuiască pe marocanul Hakim Zyiech, vândut la Chelsea pentru 40 milioane de euro. În acest context, site-ul fanilor lui Brighton au realizat o paralelă între conduita fotbalistului asiatic şi cea a românului Florin Andone, mai ales în momentele dificile. Românul a criticat conducerea lui Brighton în momentul în care a plecat la Galatasaray pentru faptul că nu a primit mai multe şanse. Probabil "a uitat" că se va întoarce în Anglia, iar toate declaraţiile se vor întoarce precum un bumerang.

Florin Andone, pus la zid în Anglia. Este acuzat de neprofesionalism. "Problema nu a fost Brighton, Florin!"

Exact aşa s-a şi întâmplat, fanii lui Brighton nu l-au uitat şi îl indica pe român ca fiind singurul şi cel mai vinovat pentru situaţia traversată la club.

"La plecarea lui Florin Andone la Galatasaray, atacantul român a acordat un interviu pentru The Athletic în care i-a învinovăţit pe Hughton, Potter, Glenn Murray şi Albion, în ansamblu, pentru că nu ar fi primit mai multe şanse în prima echipă. Ne facem că uităm cele şase etape de suspendare ispăşite, şi tot atâtea goluri marcate. Un gol pe suspendare. Problema nu a fost Brighton, Florin. Ca o comparaţie, Jahanbakhsh nu a scos niciun cuvânt rău despre Albion. Şi-a aşteptat cu nerăbdare şansele oferite de Potter, iar când le-a obţinut, a marcat un gol superb, care l-a copleşit de emoţie şi a izbucnit în plâns. Chiar şi acum, când nu prinde loc în primii 20 de oameni ai lui Potter, nu se plânge. Rapoartele privind interesul lui Ajax sunt ataşate cu declaraţii care spun că, deşi este frustrat, Jahanbakhsh îşi doreşte să facă treabă bună la Brighton. O atitudine de primă clasă. Profesionalismul arătat de Alireze Jahanbakhsh obligă clubul să asculte ofertele venite pe adresa lui, fie că vine din partea lui Ajax sau alt club", au scris englezii de la "We Are Brighton".

Florin Andone a fost cumpărat de Brighton în vara lui 2018, de la Deportivo La Coruna, pentru 6 milioane de euro. După un început foarte bun lla formaţia de Premier League, Florin Andone a fost trecut pe banca de rezerve, apoi a "sfârşit" a fi împrumutat la Galatasaray, în vara trecută. Din păcate, accidentările i-au obligat pe turci să-l trimită înapoi în Anglia pe român, înainte de termen. La ultima partide de campionat, cu Rizespor, Florin Andone a suferit o ruptură de ligamente încrucişate şi va lipsi de la gazon cel puţin şase luni.

  • La Brighton, Florin Andone a bifat 30 de meciuri şi a marcat 6 goluri.
  • La Galatasaray, Andone a jucat 12 meciuri şi a marcat 2 goluri.
  • La naţionala României, Andone a bifat 25 de meciuri şi a marcat 2 goluri.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare