Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone revine pe gazon după accidentarea gravă suferită în luna noiembrie. Ce a decis Fatih Terim

Florin Andone revine pe gazon după accidentarea gravă suferită în luna noiembrie. Ce a decis Fatih Terim

Stranieri

Comentarii

Atacantul român al celor de la Galatasaray, Florin Andone, este gata să revină pe teren după accidentarea suferită pe 9 noiembrie, la o partidă de campionat cu Gaziantep, încheiată cu victoria echipei sale, scor 2-0.

În minutul 11, Florin Andone a fost nevoit să părăsească terenul în lacrimi. Verdicul a fost crunt: leziune parţială a ligamentului colateral intern de la genunchiul drept. S-a estimat că recuperarea va dura între 2 luni - 2 luni şi jumătate, însă au trecut 3 luni de la acel moment, iar românul nu a revenit într-un meci oficial. Oficialii celor de la Galatasaray vor să se asigure că odată intrat, Andone va fi în stare să ducă ritmul de joc fără probleme.

Potrivit presei din Turcia, Florin Andone are şanse foarte mari să intre în această seară, de la ora 19:30, în partida pe care Galatasaray o va disputa în Cupa Turciei, împotriva celor de Alanya, manşa retur din faza sferturilor de finală. În tur,  Alanyaspor s-a impus cu 2-0. 

Florin Andone s-a aflat în lotul celor de la Galatasaray în ultimele trei partide oficiale, însă nu a prins niciun minut. Turcii anunţă că Florin Andone nu va fi aruncat în lupta ca titular, însă antrenorul Fatih Terim îl va introduce pe parcursul meciului. Mai ales că va lipsi şi atacantul columbian Radamel Falcao, care s-a accidentat din nou.

  • Florin Andone are 9 meciuri şi 2 goluri pentru Galatasaray, în Super Lig şi Liga Campionilor.
  • Cota de piaţă a românului, conform Transfermarkt, este de 4 milioane de euro. În scădere, dacă ne raportăm la vara anului 2019, când costa 6 milioane de euro.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare