Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone se antrenează cu Brighton înaintea noului sezon din Premier League. Atacantul român este dorit şi în La Liga

 Florin Andone se antrenează cu Brighton înaintea noului sezon din Premier League. Atacantul român este dorit şi în La Liga

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român Florin Andone a revenit la antrenamentele formaţiei Brighton.

Theargus.co.uk scrie că antrenorul Graham Potter i-a avut la antrenamente şi pe jucătorii accidentaţi în stagiunea trecută, adică Tariq Lamptey, Solly March şi Florin Andone. De asemenea, la antrenamentele lui Brighton a apărut şi noua achiziţie, Enock Mwepu.

Florin Andone a suferit, la 14 iunie 2020, o ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul drept, la un meci pierdut de Galatasaray, scor 0-2, în deplasare, cu Rizespor, în campionatul Turciei.

De atunci, el a revenit la Brighton, după împrumutul în Turcia, dar nu a mai jucat niciun meci până vineri, când a intrat ca titular în meciul rezervelor cu Southampton. Jucătorul român nu a rezistat decât 11 minute şi a părăsit terenul cu dureri la coapsă.

Spaniolii susţin că Mallorca este pe urmele sale

Presa din Spania notează că Florin Andone ar avea posibilitatea unui împrumut în Spania, la Real Mallorca.

Românul s-ar afla pe o listă de achiziţii a formaţiei roş-negre, listă pe care se mai află Amath NDiaye, Miguel Angel Moya şi Amir Abedzadeh.

Andone nu este însă la fel de dorit şi de fanii Mallorcăi, cu care ar fi avut un conflict în timpul unui meci cu Cordoba. Florin Andone a mai jucat în Spania pentru Castellon, Villarreal, Cordoba şi Deportivo la Coruna. 

Afla mai multe despre: florin andone 

viewscnt
Articole similare