Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone şi-a anunţat plecarea de la Galatasaray: "M-am simţit privilegiat să îmbrac acest tricou"

Florin Andone şi-a anunţat plecarea de la Galatasaray: "M-am simţit privilegiat să îmbrac acest tricou"galerie foto
Comentarii

Florin Andone (27 de ani) şi-a anunţat plecarea de la Galatasaray printr-un mesaj emoţionant postat pe reţelele de socializare. Atacantul român a suferit o accidentare cruntă în ultima etapă de campionat.

"Nu ştiu cum să încep, nu ştiu de unde să încep, dar vreau să exprim ceea ce simt şi să împărtăşesc cu voi toţi. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje de susţinere. 

Sezonul s-a încheiat pentru mine, a fost unul foarte dificil din cauza celor două accidentări grave suferite. Mă simt frustrat că nu mi-am îndeplinit obiectivele pe care mi le-am propus când am venit la această echipă, simt că am dezamăgit multe persoane, dar accidentările nu mi-au permis să demonstrez tot ceea ce pot. 

Îmi pare rău pentru cum a decurs totul, chiar dacă nu am contribuit foarte mult în perioada mea la Galatasaray, m-am simţit privilegiat să îmbrac acest tricou şi să reprezint acest club. Mulţumesc din nou pentru toate mesajele de afecţiune, în special cele de la fanii lui Galatasaray, care au demonstrat, încă o dată, că sunt unii dintre cei mai buni din lume", a fost mesajul lui Florin Andone, postat în limba spaniolă. 

Andone a fost împrumutat în acest sezon de la Brighton & Hove Albion, dar a stat departe de gazon din cauza unei accidentări grave. A marcat doar două goluri în 12 meciuri pentru gruparea Cimbom. El se va întoarce la Brighton. 

Verdict crunt în privinţa lui Florin Andone

„În urma examenelor efecuate de Bogdan Andone, a fost depistată o leziune a ligamentului lateral interior şi o rupere parţială a ligamentului încrucişat anterior. Detalii despre tratament vor fi dezvăluite după consultarea cu Brighton, echipă de care jucătorul aparţine”, se arată în comunicatul oficial al turcilor.

Este a doua accidentare gravă suferită de Florin Andone, după ce în urmă cu câteva luni suferise o ruptură a ligamentului colateral intern, fiind afectat parţial şi ligamentul încrucişat anterior la genunchiul drept. 

Afla mai multe despre: florin andonegalatasaray 

viewscnt
Articole similare