Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone, tentat să se întoarcă în fotbalul spaniol. Un club de tradiţie îl aşteaptă cu braţele deschise

Florin Andone, tentat să se întoarcă în fotbalul spaniol. Un club de tradiţie îl aşteaptă cu braţele deschise

Fotbal

Comentarii

Atacantul român al celor de la Brighton, Florin Andone, este chemat de urgenţă în Spania, la La Coruna, pentru a ajuta clubul să revină înapoi în prim-planul fotbalului iberic.

Deportivo La Coruna a retrogradat în liga a treia spaniolă sezonul trecut, pentru prima dată după 40 de ani. Au apus vremurile în care echipa câştiga campionate şi cupe ale Spaniei, însă spiritul şi speranţa nu s-au pierdut defenitiv. În acest an, Depor ţinteşte revenirea în La Liga 2.

Conducerea celor de la La Coruna ţine legătura cu atacantul român, Florin Andone, care se află în refacere după accidentarea la genunchi, şi vor să-l convingă să se întoarcă în Spania pentru a-i ajuta la promovarea echipei. Mutarea ar urma să se facă sub formă de împrumut, însă dacă totul va fi în ordine, Deportivo îi va pune pe masă un contract pe încă două sezoane, informează spaniolii de la "Futbolistos". 

Florin Andone a jucat la Deportivo La Coruna în perioada 2016-2018, adus de la CF Cordoba, pentru 6 milioane de euro. Pe aceeaşi sumă îl vindea în 2018 la Brighton. Pentru Depor, Andone a strâns 69 de meciuri, pentru care a marcat 18 goluri şi a oferit 6 pase de gol

Potrivit aceloraşi surse, Depor şi Andone ţin o strânsă legătură, iar fotbalistul român ar fi dispus să se întoarcă. Cu toate acestea, transferul ţine şi de starea de sănătate a fotblistului, nu şi de Brighton. Clubul englez pare dispus să se despartă de român, în contextul în care au recunoscut că sunt în căutarea altor atacanţi.



 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare