Experiențe împreună.
You are here:

Florin Andone vrea să îi dea din nou gol lui Real Madrid. Atacantul debordează de optimism: "Au pierdut prin plecarea lui Cristiano"

Florin Andone vrea să îi dea din nou gol lui Real Madrid. Atacantul debordează de optimism: "Au pierdut prin plecarea lui Cristiano"

Stranieri

Comentarii

După ce a aflat că turcii de la Galatasaray vor să îl cumpere definitiv de la Brighton, Florin Andone vrea să îi răsplătească cu un gol împotriva lui Real Madrid. Internaţionalul român a mai reuşit această performanţă în perioada în care evolua pentru Deportivo La Coruna.

Galatasaray e ultima în grupa A din UEFA Champions League, cu un singur punct, spre deosebire de Real Madrid, care are nouă puncte. În tur, echipa lui Andone i-a ţinut piept Realului, dar în cele din urmă a terminat meciul învinsă, scor 0-1.

"Este cea mai bună sau una dintre cele mai bune echipe din lume. Indiferent de jucătorii care sunt aici, Real Madrid va fi întotdeauna Real Madrid. Este clar că, aşa cum am mai spus, poate au pierdut din ofensivă şi din forţă prin plecarea lui Cristiano, dar au alţi jucători foarte buni, este o echipă foarte mare şi trebuie să ţinem cont că jucăm pe stadionul lor.

Va fi foarte greu, trebuie să-i respectăm, trebuie să tratăm meciul ca şi cum ar fi ultimul pentru noi, să încercăm să facem un meci bun, să avem mult respect, dar să nu ne fie frică. 

Cred că trebuie să intrăm pe teren cu gândul de a câştiga. Este clar că nicio echipă nu are intenţia de a merge la egal sau de a pierde un meci, dar trebuie să fim sinceri cu noi. Ştim unde am venit, unde suntem, împotriva cui jucăm şi trebuie să jucăm cel mai bun fotbal al nostru.

Sperăm să nu prindă cea mai bună zi a lor. Sperăm să obţinem măcar un punct", a declarat Florin Andone înaintea meciului de pe Santiago Bernabeu. 

  • Real Madrid - Galatasaray se vede în direct pe Telekom Sport 1, astăzi, de la ora 22:00 

viewscnt
Articole similare