Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Bratu a fost aproape de a semna cu Dinamo." Îmi doream să ajut, dar au ales un antrenor cu experienţă"

Florin Bratu a fost aproape de a semna cu Dinamo." Îmi doream să ajut, dar au ales un antrenor cu experienţă"

Fotbal

Comentarii

Florin Bratu vorbeşte despre şansa de a antrena Dinamo şi despre numirea noului antrenor, Gigi Mulţescu.

Florin Bratu a antrenat-o ultima dată pe Concordia Chiajna, iar el împreună cu Gigi Mulţescu au fost pe lista celor de la Dinamo pentru a-i lua locul lui Jerry Gane pe banca tehnică.

Florin Bratu a fost aproape de a semna cu Dinamo

Pentru cei de la ProSport, Bratu a vorbit despre numirea lui Mulţescu şi despre cum era foarte aproape de semna cu Dinamo.

"Nu sunt dezamăgit, cum să fiu dezamăgit? Îmi doream, bineînţeles, să muncesc, să ajut, dar au ales un antrenor cu experienţă, care a mai ajutat-o pe Dinamo în nenumărate rânduri. Acum, sper să aibă energia necesară să o scoată la liman. Le mulţumesc că s-au gândit la mine, vom vedea ce se va întâmpla pe viitor. Cu siguranţă, mă voi întoarce acolo.

Am spus că sunt dispus să preiau echipa, dar le-am spus să ne întâlnim să lămuril lucrurile. Mi-au spus că revin cu un telefon dimineaţă şi l-au numit pe Gigi Mulţescu.

De câţiva ani, situaţia la Dinamo e cam la fel. În urmă cu trei ani, am luat echipa cam în aceeaşi situaţie şi am câştigat play-out-ul, cu foarte mulţi jucători tineri. Nu mi-e frică de muncă, de provocări. Este ceea ce vreau să fac.

Acum, trebuie să acţionezi rapid. E foarte greu să lucrezi tactic. Trebuie prospeţime fizică şi mentală, foarte multe discuţii cu jucătorii", a declarat Florin Bratu pentru ProSport.

La finalul interviului, Bratu a mai vorbit şi despre adversara lui Dinamo din semifinalele Cupei României, Astra Giurgiu şi crede că echipa din "Ştefan cel Mare" este favorită.

"Are foarte mari şanse. Cred în Dinamo, normal", a mai adăugat Bratu.

 

 

Afla mai multe despre: florin bratudinamo 

viewscnt
Articole similare