Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Bratu, aproape de a fi demis de la Dinamo. Cine este favorit să îi ia locul

Florin Bratu, aproape de a fi demis de la Dinamo. Cine este favorit să îi ia locul

Dinamo București

Comentarii

Antrenorii din Liga 1 stau pe un butoi de pulbere! Stoican e în conflict deschis cu patronul Sabo, Teja nu mai e dorit de Mărginean la Mediaş, Mangia are postul în pericol, Dică e în colimatorul lui Becali, iar Conceicao are zilele numărate la CFR.

Pe listă a apărut şi numele lui Florin Bratu, antrenor ce e pe 10 în clasamentul Ligii 1 cu Dinamo!  Conform surselor Gazetei în acest moment postul lui Bratu este în mare pericol, iar omul cotat cu prima şansă să preia Dinamo în cazul în care Bratu va continua pe panta înfrângerilor este Claudiu Niculescu. 
 
Mai exact, dacă va pierde şi următoarele partide ale lunii septembrie, cu Poli Iaşi, în deplasare, şi cu Sepsi Sf. Gheorghe, acasă, Florin va deveni istorie pentru gruparea din Ştefan cel Mare. Chiar dacă acum o lună şi-a extins contractul până în 2020, iar conducerea l-a susţinut public şi după ultimul eşec.
 
Sursa citată mai scrie că Niculescu, 42 de ani, e liber după ce s-a despărţit de FC Voluntari, formaţie la care câştigase Cupa şi Supercupa României. "Lunetistul" a rămas unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti din istoria clubului, nu doar pentru precizia la loviturile libere, ci şi pentru cele 7 trofee câştigate cu Dinamo, plus două titluri de golgeter în tricoul roş-albilor.
 
 

Afla mai multe despre: bratudinamodemisiescandalprobleme 

viewscnt
Articole similare