Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Bratu, atac la Dănciulescu. "Nu trebuia să facă asta! Mi-a lăsat un gust amar!"

Florin Bratu, atac la Dănciulescu. "Nu trebuia să facă asta! Mi-a lăsat un gust amar!"galerie foto

Dinamo București

Comentarii

Florin Bratu şi Ionel Dănciulescu au fost colegi în atacul lui Dinamo, buni prieteni, dar relaţia dintre cei doi s-a degradat după ce Bratu a devenit principal în Ştefan cel Mare, iar Dănciulescu era directorul general al echipei.

Unul dintre episodadele care au dus la ruptura dintre cei doi s-a petrecut în septembrie 2018, înaintea partidei pierdute de Dinamo, cu 1-0, pe terenul lui Poli Iaşi. 
 
„Nu am înţeles ce a urmărit cu asta. Nu e în regulă ce a făcut. Avem masă la ora 14:00 şi meciul cred că la 20:00 sau la 21:00. S-a ridicat de la masă şi a zis ca vrea să anunţe ceva. Nu mă gândeam că îşi anunţă plecarea. Nu aveam niciun semnal.
 
Danciu s-a dus în capul mesei şi a anunţat că vrea să plece. Am rămas uimit. Cum să anunţe asta cu câteva ore înainte de meci? Eu şi Alexandru David am încercat toată săptămâna să-i aducem pe jucători într-o anumită stare şi înaintea meciului a venit pleaşca aceasta peste ei. Nu a fost în regulă!
 
Nu i-am spus asta atunci. Am fost foarte supărat după meci. Dar din punctul meu de vedere, nu a fost fair-play. Mi-a lăsat un gust amar. După aceea, la meciul din Cupă cu Brăila, era în tribună şi făcea inimoare”, a declarat Florin Bratu la Gsp.
 
 

Afla mai multe despre: bratudanciulescudinamoatacdirectorantrenor 

viewscnt
Articole similare