Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Bratu, după partida cu Sepsi: ”Am preferat să joc cu cei care au contract cu Dinamo şi din vară”

Florin Bratu, după partida cu Sepsi: ”Am preferat să joc cu cei care au contract cu Dinamo şi din vară”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a fost învinsă, luni, la Sfântu Gheorghe, cu 2-0 (1-0), de Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a VIII-a a play-out-ului Ligii I.

”Un joc bun între cele două echipe. A fost un meci de play-off, două echipe echilibrate. Dar din păcate noi am ratat mult. Am avut şi meciuri când am marcat la fiecare fază, nu-i nicio problemă mergem mai departe.

Jucătorii au fost afectaţi de incidentele din finalul partidei? I-am văzut afectaţi doar de nereuşitele din faza ofensivă din această seară, dar de mâine ne concentrăm pentru următorul meci”, a spus Florin Bratu la Telekom Sport.

Torje şi Romera au fost lăsaţi pe margine. ”Romera nu am mai fost în ultimele meciuri titular. Am preferat să joc cu cei care au contract cu Dinamo şi din vară pentru că vreau să-i văd la treaba. La Torje am avut o înţelegere reciprocă, pentru că are o acidentare, când o să-şi revină o să joace.

Mi-am făcut o idee despre anumiţi jucători. Cu unii vom semna prelungirea contractelor, de alţii ne vom despărţi, dar în situaţia în care suntem noi, că nu ne-am calificat în play-off, echipa aratî bine”, a mai spus Florin Bratu.

Afla mai multe despre: liga 1dinamoflorin bratu,  

viewscnt
Articole similare