Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Bratu, după primul examen la Dinamo: ”N-a fost uşor să jucăm într-o astfel de atmosferă!” De ce n-a vrut să-l folosească pe Torje din primul minut

Florin Bratu, după primul examen la Dinamo: ”N-a fost uşor să jucăm într-o astfel de atmosferă!” De ce n-a vrut să-l folosească pe Torje din primul minut

Superliga

Comentarii

Florin Bratu a avut un debut fericit pe banca lui Dinamo, 3-0 cu Gaz Metan, în prima etapă din play-out-ul Ligii 1. Noul antrenor al lui Dinamo speră să impresioneze în meciurile care au mai rămas din acest sezon.

Dinamo a intrat în play-out cu un nou antrenor, Florin Bratu, cel care se află la prima provocare de un asemenea calibru. Fostul atacant s-a descurcat foarte bine şi a reuşit să câştige cu 3-0 în faţa lui Gaz Metan Mediaş. Bratu îşi doreşte să construiască o echipă ofensivă la Dinamo, care să-i reapropie pe suporteri:

”Am intrat foarte greu în meci. Nu este uşor să joci într-o astfel de atmosferă. Este alegerea lor, noi trebuie să băgăm capul în pământ şi să arătăm în aceste 13 meciuri un fotbal frumos, un fotbal ofensiv, aşa cum Dinamo a arătat în această seară”, a declarat Florin Bratu pentru Telekom Sport.

Bratu a explicat şi motivul pentru care l-a lăsat în primă fază pe Torje pe bancă. Hanca ar fi trebuit să fie titular, dar s-a accidentat la încălzire. Antrenorul lui Dinamo spune că a fost o decizie tactică, care vine însă în contextul în care impresarul lui Torje a declarat că este nemulţumit că joacă în play-out: ”Aşa am considerat, Gabi n-a făcut o partidă foarte reuşită la Craiova. M-am gândit la Sergiu, care are un travaliu mai bun, este mai disciplinat şi joacă bine pe poziţia aceea. Până la urmă, Gabi a făcut o partisă bună şi poate şi mai bine. I-am spus şi lui că vreau să contibui la ascensiunea lui, la revenirea lui în fotbalul mare. Ca să facă asta, trebuie să joace bine aici, trebuie să fie unul dintre liderii lui Dinamo”.

Antrenorul lui Dinamo a vorbit şi despre golurile marcate de Popescu şi Moldoveanu: ”Am spus-o, orice jucător care îmi atrage atenţia va avea şansa să joace la Dinamo. Mă bucur că eu sunt antrenorul în mandatul căruia au înscris primul gol şi Popescu, şi Moldoveanu. Mă bucur că au reuşit să se autodepăşească în condiţiile foarte grele din această seară”.

Despre plecarea lui Dănciulescu, Bratu spune că n-a avut nicio discuţie în acest sens, dar că Dinamo trebuie să meargă mai departe, indiferent cine pleacă: ”Nu am discutat cu Dănciulescu despre acest lucru, dar cred eu că Dinamo trebuie să-şi continue munca şi fără mine, şi fără Danciu”, a mai spus Bratu, după ce Dănciulescu a anunţat că vrea în vară să plece de la Dinamo.

Afla mai multe despre: florin bratudinamogaz metan mediasliga 1 

viewscnt
Articole similare