Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Bratu, ironic după meci: ”Avem mulţi sfătuitori când pierdem. Le mulţumesc pentru grijă...”

Florin Bratu, ironic după meci: ”Avem mulţi sfătuitori când pierdem. Le mulţumesc pentru grijă...”

Dinamo București

Comentarii

Florin Bratu a fost un antrenor fericit la finalul partidei cu Viitorul Constanţa, prima din acest sezon în care Dinamo nu a primit gol. Tehnicianul lui Dinamo şi-a felicitat jucătorii la finalul meciului şi a avut cuvinte de laudă pentru adversarul din partida de luni şi pentru antrenorul ei, Gheorghe Hagi.

”Este inedit că nu am primit gol, dar mă bucur pentru că ceea ce am pregătit la antrenamente jucătorii au pus în practică. Ne-am apărat bine, am fost o echipă reactivă, am marcat un gol şi cred că puteam să mai înscriem. Aş vrea să remarc faptul că am avut patru jucători sub 21 de ani în primul 11, cu un debutant Denis Ciubotariu, şi cu Moldoveanu, al cincilea jucător sub 21 de ani, după pauză. Noi sperăm ca prin exerciţiu, uşor uşor să găsim o formulă care să ne dea încredere!” a explicat antrenorul lui Dinamo.

Florin Bratu a avut şi câteva mesaje speciale, mai ales pentru Gheorghe Hagi, cel care l-a lăudat în această săpămână: ”Avem foarte mulţi sfătuitori atunci când pierdem şi le mulţumim că ne poartă de grijă. Ne ştim problemele, nu avem nevoie de sfaturi. Mă bucur că am impus acest sistem al rotaţiilor. Băieţii reuşesc să se motiveze şi să aprecieze această şansă pe care o au. Viitorul este o echipă foarte bună, cu posesie şi trasee de joc, care joacă de mult timp împreună, dar i-am blocat bine. Îi mulţumesc lui Gică Hagi pentru cuvintele frumoase, au contat foarte mult pentru mine. Un om admirabil, pe care trebuie să-l urmăm foarte mulţi dintre noi” a spus Bratu la microfonul Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: florin bratudinamo 

viewscnt
Articole similare