Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Bratu, mândru de prestaţia dinamoviştilor: ”Avem plăcerea de a ajunge la finalizare”. Ce spune despre ”noul” Gabi Torje

Florin Bratu, mândru de prestaţia dinamoviştilor: ”Avem plăcerea de a ajunge la finalizare”. Ce spune despre ”noul” Gabi Torje

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a avut numeroase ocazii de gol în meciul cu Timişoara, dar a reuşit să câştige la limită, scor 1-0. Chiar şi-aşa, Florin Bratu s-a declarat mulţumit de modul în care s-au descurcat elevii săi.

Antrenorul dinamovist a remarcat faptul că apărarea lui Dinamo din meciul de azi a avut numai tineri, dar a şi anunţat care e situaţia lui Gabi Torje.

Nu ştiu, nu am văzut faza. Ce pot să eu să vă spun este că Dinamo a meritat victoria. O echipă care a presat tot timpul, care a avut ocazii. Să nu uităm că am jucat astăzi cu o linie de fund formată din 3 jucători sub 19 ani şi cu unul sub 21 de ani. Dăm credit şi jucătorilor tineri, avem un lot numeros, vreau să-i văd pe toţi la lucru şi iată că echipa a căpătat anvergură. Are plăcerea asta de a ajunge la finalizare. Lucrurile astea mă bucură şi îmi dau încredere că putem face lucruri interesante la Dinamo.

Gabi Torje este un jucător de la care mă aştept la foarte multe. În această seară a fost decisiv. El a înţeles că dorim să avem rezultate la Dinamo, se aliniază la ceea ce facem la antrenament şi nu poate decât să mă bucure acest lucru”, a spus Florin Bratu.

Afla mai multe despre: florin bratudinamotimisoaratorje 

viewscnt
Articole similare