Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Bratu, noi explicaţii despre relaţia cu Gabi Torje: ”Am avut o discuţie cu el”

Florin Bratu, noi explicaţii despre relaţia cu Gabi Torje: ”Am avut o discuţie cu el”

Superliga

Comentarii

Florin Bratu a explicat de ce Gabi Torje nu s-a regăsit mai des pe foaia de joc. Antrenorul lui Dinamo spune că a preferat să se bazeze pe jucătorii care vor rămâne şi în sezonul următor.

Revenirea lui Gabi Torje a fost prezentată ca o adevărată lovitură pentru Dinamo. Însă mijlocaşul de 28 de ani a fost departe de aşteptări. Torje a ieşit din calculele antrenorului după ce a fost suprins în oraş, la o oră la care ar fi trebuit să se odihnească. Fostul internaţional român a stat astfel mai mult prin tribune şi în vară urmează să plece, deoarece îi expiră împrumutul.

Florin Bratu spune că acesta a fost unul dintre motivele pentru care nu s-a bazat pe el. Antrenorul lui Dinamo susţine că în această perioadă conturează lotul pentru sezonul următor şi, drept urmare, se bazează pe jucătorii care rămân:

”Cu tot respectul pentru Gabi, este un jucător care a făcut treabă foarte bună la Dinamo, apreciat de către suporteri, însă el termină contractul. Am avut o discuţie cu el, a avut şi ceva probleme medicale, dar e normal să mă bazez pe jucătorii cu care din vară vom merge înainte”, a declarat Florin Bratu.

Afla mai multe despre: gabi torjeflorin bratudinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare