Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Bratu, optimist după înfrângerea Concordiei Chiajna: ”Potenţial există!”

Florin Bratu, optimist după înfrângerea Concordiei Chiajna: ”Potenţial există!”

Liga 2

Comentarii

Florin Bratu, antrenorul Concordiei Chiajna, a reacţionat după ce echipa sa a pierdut partida din deplasare cu Rapid Bucureşti.

Bratu s-a arătat dezamăgit de faptul că elevii săi au avut o abordare complet diferită în a doua repriză faţă de prima parte a jocului. Tehnicianul consideră că ilfovenii au potenţial de promovare, doar că este necesară răbdarea conducerii clubului.

”După pauză jucătorii mei nu au înţeles că meciul nu s-a terminat şi că ţine până la fluierul final al arbitrului. Păcat, pentru că a fost un joc agreabil, un joc frumos, poate de nivelul Ligii I.

Avem 14 jucători noi, nu e uşor să îi asamblezi în două luni. A fost şi această pandemie, au venit din foarte multe locuri. Este şi presiune, pentru că Concordia Chiajna îşi doreşte să promoveze. Să vedem dacă există în continuare răbdare, dacă există în continuare timp pentru a lucra cu aceşti jucători, pentru că potenţial există.”, a declarat Florin Bratu, la finalul partidei dintre Rapid Bucureşti şi Concordia Chiajna.

Rapid a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, Concordia Chiajna, în etapa a şasea a Ligii a II-a. Pentru Rapid au marcat Panoiu 32', Drăghiceanu 60', Goge 68', Bălan 90'+4' (penalti). Golurile Concordiei au fost înscrise de Zăvoi 12' şi Hergheligiu 44'.

Afla mai multe despre: rapid bucuresticoncordia chiajnaliga 2florin bratu 

viewscnt
Articole similare