Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Bratu, primele declaraţii despre Cooper: „De aceea l-am ales”. Cum îl descrie antrenorul

Florin Bratu, primele declaraţii despre Cooper: „De aceea l-am ales”. Cum îl descrie antrenorul

Fotbal intern

Comentarii

Dinamo l-a anunţat oficial pe Armando Cooper, fotbalistul originar din Panama, care a evoluat ca titular la turneul final din Rusia. Cooper vine să-l înlocuiască în Ştefan cel Mare pe May Mahlangu, plecat în Bulgaria.

Florin Bratu i-a făcut portretul noului său jucător. 

“L-am ales pe Cooper pentru ca este profilul de jucator cautat dupa plecarea lui May. E un mijlocas box-to-box, mai puternic in duelurile fizice, usor diferit ca stil de joc, recupereaza mai bine, e mai solid, May era mai direct pe poarta. Cooper are experienta, 100 de meciuri la nationala, a jucat in campionate bune, Argentina, Chile, in Germania putin, are ceva in spate si ma bucur ca a acceptat aceasta oferta.

A renuntat la banuti buni ca sa vina si sa demonstreze in continuare. A facut primul antrenament, e un jucator pozitiv. Are calitate, a fost acceptat de jucatori rapid, atunci cand demonstrezi si ai siguranta de sine in ceea ce priveste mingea, iti castigi respectul imediat. Am avut mai multe optiuni,a contat si experienta de la Otelul, se stia ca s-a descurcat bine la Galati, a fost un cumul de factori in cazul transferului sau. Am avut mai multi jucatori pe lista, insa el mi-a atras atentia.” a spus Florin Bratu pentru dinamo1948.club.

Afla mai multe despre: florin bratuarmando cooperdinamo 

viewscnt
Articole similare