Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Bratu se transformă din "câine" în "vultur"! Fostul antrenor al lui Dinamo, prezentat oficial la Chiajna: "Bine ai venit, mister!"

Florin Bratu se transformă din "câine" în "vultur"! Fostul antrenor al lui Dinamo, prezentat oficial la Chiajna: "Bine ai venit, mister!"
Comentarii

Florin Bratu este noul antrenor al echipei Concordia Chiajna, a anunţat, miercuri, gruparea ilfoveană, prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

"Bun venit, Florin Bratu!

Tehnicianul în vârstă de 40 de ani a fost numit astăzi, 08.01.2020, antrenor principal al CS Concordia Chiajna. Prima întâlnire cu vulturii va avea loc joi, 09.01.2020, atunci când este programată reunirea lotului.

Întreg colectivul clubului îi urează mult succes în îndeplinirea obiectivului echipei noastre şi îl asigură de tot sprijinul necesar!

Bine ai venit, mister!", se precizează în comunicat.

Florin Bratu revine pe banca unei echipe în Liga 2

În vârstă de 40 de ani, Florin Bratu revine, astfel, în Liga 2, după ce, în acest sezon, a mai antrenat-o pe Turris Turnu Măgurele, timp de şase etape. De-a lungul carierei, Bratu a mai antrenat Dinamo II, Tunari, România U19, Dinamo şi Aerostar Bacău.

În perioada petrecută pe banca Turrisului, Florin Bratu a câştigat un meci, a remizat în altul şi a pierdut două jocuri. La Turris, Bratu a venit la 3 octombrie, în locul lui Erik Lincar.

Afla mai multe despre: bratu 

viewscnt
Articole similare