Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Bratu, un antrenor îndrăzneţ: "Vreau să avem mentalitate nemţească!" Cum a explicat absenţele lui Torje şi Nemec

Florin Bratu, un antrenor îndrăzneţ: "Vreau să avem mentalitate nemţească!" Cum a explicat absenţele lui Torje şi Nemec

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo, Florin Bratu, şi-a felicitat jucătorii pentru succesul cu FC Botoşani, scor 2-0. Tehnicianul în vârstă de 38 de ani a mărturisit că îşi doreşte să implenteze o mentalitate germană la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"Dinamo are experienţe neplăcute pe final de joc şi vreau să-i ţin în priză şi să avem o mentalitate nemţească, să jucăm până când fluieră arbitrul, pentru că jocul de fotbal te poate fura, iar micile nesincronizări te pot costa", au fost primele cuvinte ale lui Bratu, la Telekom Sport, după victoria cu FC Botoşani.

Bratu nu a comentat arbitrajul, dar a punctat că Dinamo a câştigat pe merit: "Nu am văzut faza golului, însă, chiar dacă a fost aşa, am înscris al doilea gol. Nu cred că poate spune cineva că nu am câştigat pe merit. Dinamo a jucat bine. Am pregătit jocul să mergem peste ei, pentru că avem calitate, şi i-am surprins de câteva ori. Botoşaniul e echipă bună, a arătat şi în această seară, dar nu a marcat şi aici s-a făcut diferenţa. Vreau să-i felicit pe jucătorii mei. Să ştiţi că nu e uşor să-i ţii motivaţi şi mă bucur că ceea ce lucrăm şi le transmit în discuţiile individuale, dar şi cu echipa, văd în joc".

Cât despre absenţele lui Gabi Torje şi Adam Nemec: "Sunt şi ceva probleme pe care le au, dar, cum am spus de când am venit, vreau să mă axez în special pe jucătorii care au contracte din vară. Nici ei, într-adevăr, nu se simt bine şi nu are rost să forţăm".

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a noua a play-out-ului Ligii 1. Golurile au fost marcate de Salomao, în minutele 34 şi 53.

Afla mai multe despre: bratudinamobotosani 

viewscnt
Articole similare