Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Gardoş a luat decizia în privinţa viitorului său: "Îi dorim cât mai multe meciuri şi trofee"

Florin Gardoş a luat decizia în privinţa viitorului său: "Îi dorim cât mai multe meciuri şi trofee"galerie foto
Comentarii

Florin Gardoş, fundaşul în vârstă de 29 ani, a semnat în această dimineaţă un nou contract cu Universitatea Craiova, valabil pe următorii doi ani, valabil cu 1 iulie 2018.

"Pentru că mi-a întins o mână intr-un moment în care alţii mi-au întors spatele, şi pentru că am fost primit şi adorat de suporteri din prima clipă am decis să semnez un nou contract cu Universitatea, pe încă doi ani. Vă mulţumesc din suflet tuturor!", a declarat Gardoş.

Gardoş a rămas plăcut impresionat de scurta perioadă petrecută la Craiova, timp în care a jucat în patru meciuri. "Din prima clipă am rămas uimit de cum m-au primit oamenii. Mă întâlneam cu oamenii pe stradă şi-mi spuneau: <<Mulţumim că ai ales Craiova!>>. Contează foarte mult această atmosferă. Când alegi să mergi într-un loc, astea sunt criteriile: condiţii de antrenament, suporteri şi bani", a spus Gardoş, la Telekom Sport.

În urmă cu o săptămână Gardoş declara pentru Telekom:  "Condiţiile sunt foarte bune pentru Liga 1! În acest moment, cea mai frumoasă atmosferă la meciurile de acasă e la Craiova. Banii nu sunt la nivelul FCSB-ului sau Clujului. Dacă vrei să atragi jucători, trebuie să ridici puţin nivelul. Eu am câştigat bani mulţi în Anglia, iar pentru mine e important să joc în momentul de faţă. Craiova e prima mea opţiune. Iau în calcul şi varianta străinătate. În România, doar la Craiova".

Afla mai multe despre: craiovaflorin gardoscontractsemnatdecizieanunt 

viewscnt
Articole similare